|

GOMEZ TAMAM

Beşiktaş, G.Saray'ın da listesindeki Fiorentinalı golcü Mario Gomez ile prensip anlaşmasına vardı. İtalyan kulübüyle bonservis bedelinde uzlaşılırsa transfer bitecek

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 22:32 - 14/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Forvet transferi için Hull City ile anlaşan Beşiktaş, 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği N'Doye'nin transferini bekletiyor. Nedeni ise Başkan Fikret Orman'ın Demba Ba gibi yıldız transfer isteği. Bu doğrultuda G.Saray'ın da istediği Mario Gomez için temaslar kuran Beşiktaş'ın Alman yıldızla prensipte anlaştığı öğrenildi.


Siyah-beyazlıların, 8 milyon Euro bonservis bedeli talep eden Fiorentina'ya 5 milyon teklif ettiği kaydedildi. İtalyan kulübüyle bonservis pazarlığında uzlaşılırsa Gomez, Beşiktaş'a imza atacak.


İTALYANLARA GÖRE ANLAŞMA 2 YILLIK

Sky Italia da Beşiktaş'ın Mario Gomez ile anlaştığını duyururken Fiorentina Kulübü ile de uzlaşma sağlandığını öne sürdü. Haberde birkaç pürüzün netleşmesinin ardından açıklamanın yapılacağı belirtildi. Sky Italia'nın iddiasına göre Mario Gomez ile 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 2 yıllık anlaşma yapıldı.



Portekiz basını: Quaresma bitti


Beşiktaş, Ricardo Quaresma için Porto Kulübü'ne 1.2 milyon Euro teklif etti Portekiz kulübü ise 1 yıl daha sözleşmesi olan Quaresma için 2 milyon Euro istiyor. Portekiz basını ise yıldız futbolcunun Beşiktaş'a imza attığını kaydetti.



Quaresma aklıma yattı


Beşiktaş, 2. Lig Beyaz Grup takımı Bayrampaşaspor Kulübü ile işbirliği anlaşması yaparken Başkan Fikret Orman, transferlerle ilgili soruları yanıtladı. Orman, “Üç yıl önce gönderilen Quaresma'nın gitmesi ne kadar doğru geliyorsa bugünkü Beşiktaş'ın takım haliyle bütünlük sağlanırsa, mali ilkeler yerine gelmesi halinde bu transfer aklıma yatıyor. Şu anda görüşmeleri yapıyoruz. Biz kendi noktamızdan bir santim ileriye gitmeyeceğiz. Ufak bir bonservis bedeli ödeyeceğiz. Son aşamalarına geldi ama mali kriterler var. Netleşmesi gerek” ifadelerini kullandı.


DZSUDZSAK İLE İKİSİ BİRLİKTE OLMAZ

“Macar sol kanat oyuncusu Dzsudzsak ile ilgilendiğimiz doğru ama Quaresma ile ikisi birden gelmez. Fazla oyuncumuz var. Bütçemize göre planlama yapıyoruz. 3 oyuncu transfer edeceğiz. İsimler birkaç güne netleşir”



El mi yaman bey mi yaman!


“Ekim'de sandığı koyacağız. Muhalefet, seçimi şimdi istiyor. İki seçim yapacağımıza tüzüğü değiştirip tek seçim yaparız. El mi yaman beymi yaman görürüz.”


"Stadı bitirmek için gece gündüz çalışıyoruz. F.Bahçe ile oynayacağımız derbi maçına yetiştirmeyi hedef koyduk."



#Hull City
#Beşiktaş
#Mario Gomez
9 yıl önce