|

Grant temkini elden bırakmadı

Chelsea Teknik Direktörü, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde bugün karşılaşacakları Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu belirterek, “Bu sezon deplasmandaki İnter maçı hariç iyi bir performans sergilediler. Bugün de iyi olmalarını bekliyoruz. Hedefimiz başarılı olmak” dedi.

00:00 - 2/04/2008 Çarşamba
Güncelleme: 01:41 - 2/04/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Grant temkini elden bırakmadı
Grant temkini elden bırakmadı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında bugün F.Bahçe ile karşılaşacak Chelsea'nin teknik direktörü Avram Grant, başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi. Grant, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, F.Bahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu kaydederek, “Fenerbahçe, bu sezon deplasmandaki Inter maçı hariç iyi bir performans gösteriyor. Yarın (Bugün) da iyi oynamalarını bekliyoruz. Hedefimiz, karşımızda kim olursa olsun başarılı olmak” diye konuştu. İsrailli teknik direktör, her maçta disiplinin önemli olduğunu belirterek, “Zaman zaman sorun yaşıyoruz, ama disiplinle ilgili çok önemli bir problemimiz yok” dedi. Grant, rahatsızlığı olan Lampard'ın şu anda kendisini çok daha iyi hissettiğini söyledi.


Chelsea Teknik Direktörü, kendilerini havaalanında karşılaşan taraftarlara teşekkür ederek, “Çok sıcak bir karşılama oldu” şeklinde konuştu. Bunun üzerine bir gazetecinin, “Onların Galatasaray taraftarı olduğunu biliyor musunuz?” sorusu üzerine Avram Grant, gülerek, kendilerine verilen çiçekler için de teşekkür etti. İsrailli teknik adam, “Yarın (Bugün) nasıl bir atmosfer bekliyorsunuz?” şeklindeki soruya, “11 yıl önce de burada gelmiştim. O zaman da Brezilyalı teknik adam vardı. 1-1 berabere kalmıştık, golü Okocha atmıştı. O zaman da atmosfer iyiydi. Ayrıca dün havalimanındakiler G.Saray taraftarı değildi. Karşılama güzeldi. Yarın (Bugün) da iyi bir ortam bekliyorum” diye yanıt verdi.


16 yıl önce