|

G.Saray'da son aday Vargas

Taha Güvendi
00:00 - 7/08/2012 Salı
Güncelleme: 00:31 - 7/08/2012 Salı
Yeni Şafak
G.Saray'da son aday Vargas
G.Saray'da son aday Vargas

Galatasaray'da yaşanan gelişmeleri yakından takip eden İtalyan basını sarı-kırmızılılar hakkında bir transfer haberine daha imza attı. Sakatılığı nedeniyle bu sezon tam randımanlı olarak yararlanılamayacak Hakan Balta'nın yerine sol beke oyuncu bakan sarı-kırmızılıların bu arayışı Tuttomercato'nun manşetlerini süsledi. Gazete, Galatasaray'da sol bek için son adayın Vargas olduğunu iddia etti. Fiorentina'da forma giyen Perulu sol bekin iyi bir sezon geçirmediği Serie A'dan ayrılmayı kafasına koyduğu, Şampiyonlar Ligi arenasında boy gösterecek bir takımı düşündüğü kaydedildi. Bu tabire uyan Galatasaray'ın transferde önde olduğu belirtilen haberde 28 yaşındaki oyuncuyla Genoa'nın da ilgilendiği belirtildi. 4 yıldır Fiorentina forması giyen Vargas için İtalyan kulübünün yüksek bir bonservis bedeli istediği; sarı-kırmızılı takımın kiralama yöntemine gideceği kaydedildi.


Amrabat yeni takımıyla mesaiye başladı

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde kadrosuna dahil ettiği Nordin Amrabat, dün sağlık kontrolünden geçti ve akşamda yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Fas Milli Takımı ile 2012 Londra Olimpiyatları'nda bulunan ve önceki akşam İstanbul'a ayak basan Amrabat'ın Medical Park Hastanesi'nde yapılan bir takım muayene ve testlerinden olumsuz bir bulguya rastlanmadı. Turp gibi çıkan Faslı yıldız, akşam idmanında ise yeni takımıyla birlikte yer aldı. Amrabat'la teknik direktör Fatih Terim ve yeni takım arkadaşları yakından ilgilendi.


Fernando Muslera'ya milli davet

Uruguay Milli Takımı Teknik Direktörü Oscar Tabarez, 15 Ağustos'ta Fransa ile oynanacak hazırlık maçı kadrosuna Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera'yı da dahil etti. Londra Olimpiyatları'ndaki kaleci kontenjanını Muslera'dan yana kullanmaya Tabarez, onun yokluğunu ne kadar hissettiklerini bu tercihiyle göstermiş oldu. G.Saray'ın transfer listesindeki Gargano da aday kadroda yer aldı.


Aysal: Melo'yu satın alamıyoruz

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, eski başkanlara verdiği yemek öncesi GS TV'ye Melo konusunda açıklamalarda bulundu. Aysal, 'Melo'nun bizimle birlikte olmasını çok istedik. Hocamız da özellikle ısrarcı oldu. Ama şu anda geldiğimiz noktada Melo'nun satın alma opsiyonunu bir kenara bıraktık. Şartlarda anlaşmamız mümkün değil. 1 senelik kira formulü elde kalan tek boyutu bu işin. Yarın (bugün) akşama kadar bu iş neticelenmezse alternatiflerinden bir tanesi üzerinde yoğunlaşacağız' dedi.



12 yıl önce