|

Guardiola Hollanda'da yakalandı

Sezon sonu Premier Lig ekibi Manchester City'nin başına geçecek olan Bayern Münih teknik patronu Pep Guardiola, ilk kez City'den bir yetkiliyle görüntülendi.

Yeni Şafak
14:02 - 8/03/2016 Salı
Güncelleme: 14:54 - 8/03/2016 Salı
Diğer

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, pazartesi günü Manchester City Sportif Direktörü Txiki Begiristain ile Amsterdam'da buluştu.



Gelecek sezon Manchester City'nin başına geçeceği resmen açıklanmış olan Guardiola, Bayern'in başındayken City'nin yeni sezona hazırlığını nasıl yapacağı yönündeki soruya "Bir kadın gibiyim. İki konuyu birden kontrol edebilirim" yanıtını vermişti.



Eurosport'ta yer alan habere göre, Guardiola'nın gerçekten de hem Bayern'de devam eden sezonun hem de City'deki gelecek sezonun çalışmalarını yaptığı ortaya çıktı.



Kadro yapılanması konuşuldu

Borussia Dortmund ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçın üzerinden 48 saat bile geçmeden Amsterdam'a giden Katalan teknik adam, burada yakın dostu ve Manchester City Sportif Direktörü Begiristain ile Conservatorium Hotel'de iki saat görüştü.



İkilinin Manchester City'nin gelecek sezonki kadro yapılanmasını masaya yatırdıkları öne sürüldü. Hollanda basını, PSV Eindhoven'dan Jetro Willems ve Ajax'tan Riechedly Bazoer'in de City'e transferlerinin gündemde olduğunu yazdı.



Görüşmenin basına sızmasının, Bayern Münih yönetimini kızdırdığı ifade ediliyor.



#guardiola
#manchester city
8 yıl önce