|

Henry Onyekuru Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray'ın son 2 sezonda kiralık olarak 2 kez kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, yeniden sarı-kırmızılı formayı giyecek. Kulübü Monaco ile anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi, 23 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralayacak.

Haber Merkezi
09:52 - 8/01/2021 Friday
Güncelleme: 11:05 - 8/01/2021 Friday
Yeni Şafak
Onyekuru Galatasaray formasıyla 56 maçta 17 gol ve 8 asistle oynadı.
Onyekuru Galatasaray formasıyla 56 maçta 17 gol ve 8 asistle oynadı.

2021 yılına iyi bir başlangıç yapamayan ve ligde çıktığı son 2 karşılaşmada 5 puan kaybeden Galatasaray, ara transfer dönemini hareketli geçirecek. Sarı-kırmızılı takımın önceliği taraftarın göz bebeği Henry Onyekuru.

Anlaşma sağlandı

Galatasaray, son 2 sezonda 2 kez kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı oyuncuyu 3. kez transfer etmek için Monaco ile anlaşma sağladı. Fransız kulübü ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenilen Cimbom, ara transferin ilk bombasını Onyekuru ile patlatacak. Nijeryalı oyuncunun transferi için iki kulübün satın alma opsiyonlu kiralama konusunda el sıkıştığı öğrenildi.

  • Sarın alma bedeli 4 milyon euro
  • İki kulüp, ödeme planları konusunda pürüzleri gidermesi halinde Onyekuru’nun gelecek hafta sonu İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı takım, Onyekuru’yu kiralamak için 750 bin euro ödeyecek. 23 yaşındaki futbolcunun satın alma bedeli ise 4 milyon Euro olacak. Fransa’da liglerin devre arasına girmesinin ardından Nijerya’ya giden Onyekuru, uzun zamandır özel hoca eşliğinde bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor.



#Galatasaray
#Henry Onyekuru
#Süper Lig transferleri
3 years ago