|

Hesap zamanı

F.Bahçe, 9 yıl önce UEFA'dan elendiği MTK ile Şampiyonlar Ligi elemesinde bugün rövanşa çıkıyor.

00:00 - 30/07/2008 Çarşamba
Güncelleme: 00:23 - 30/07/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Hesap zamanı
Hesap zamanı

Avrupa'da geçen yıl çeyrek final oynarak tarihinin en başarılı sezonunu geçiren F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde bugün Macaristan'ın MTK Budapeşte takımıyla karşılışıyor. Kadıköy'deki ilk maçta avantajlı bir sonuç almayı planlayan sarı-lacivertliler ayrıca 1999'da UEFA Kupası 1. turunda elendiği MTK'yı bu kez eleyerek 9 yıl önceki maçın da rövanşını almayı hedefliyor.


EMRE İKİNCİ YARIDA

F.Bahçe'de teknik direktör Aragones kadroda düşünmediği Kezman ve Maldonado ile birlikte Deniz Barış'ı kadroya almadı. Sakatlıkları davem eden Deivid, Tümer ve Vederson dae maç kadrosunda bulunmuyor. Göreve hazır olduğunu açıklayan Emre ise maçın ilerleyen dakikalarında oyuna girecek. Saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Belçikalı hakem Serge Gumienny yönetecek.


Garami: Başarı için her şeyi yapacağız

MTK Budapeşte Teknik Direktörü Jozsef Garami, “Başarı için her türlü şeyi yapacağız” dedi. MTK ile İstanbul'a gelen F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Meszöly'ün, Güngören'deki terör olayında yaşamını yitirenler için saygı duruşu yapılmasını istemesi üzerine salondaki herkes ayağa kalkarak, saygı duruşunda bulundu.


16 yıl önce