|

Hikmet Karaman Alex ve Taffarel'le buluşuyor

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, Brezilya'da sürdürdüğü transfer çalışmaları kapsamında Alex de Souza ve Claudio Taffarel'den yardım alıyor.

Yeni Şafak
16:18 - 29/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:29 - 29/06/2017 Perşembe
AA
Hikmet Karaman yeni sezon transfer çalışmalarına Güney Amerika'da devam ediyor.
Hikmet Karaman yeni sezon transfer çalışmalarına Güney Amerika'da devam ediyor.

TFF 1. Lig'e düşen Çaykur Rizespor'un teknik direktör Hikmet Karaman'ın, Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Karaman'ın İngiltere ve Arjantin'in ardından Brezilya'ya geçerek çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Karaman'ın Brezilya'da teknik adamlarla bir araya geldiği kaydedilen açıklamada, "Brezilya'da çalışmalarını aralıksız sürdüren teknik direktörümüz Hikmet Karaman, Sport Club Internacional Teknik Direktörü Guto Ferreira'dan oyuncular hakkında bilgi almıştır. Hocamız ayrıca Claudio Taffarel ile de bir araya gelerek bazı oyuncular hakkında fikir almıştır. Sayın Karaman'ın çalışmaları devam etmektedir" ifadesine yer verildi.

Alex'le buluşacak

Alex de Souza ile de bir araya gelmesi beklenen Karaman'ın, Çaykur Rizespor kadrosuna katmak için uğraştığı iki oyuncu için destek isteyeceği öğrenildi.

Çalışmalarını Brezilya'da sürdüren Tek. Direktörümüz Hikmet Karaman Claudio Taffarel ile bir araya gelerek birkaç oyuncu hakkında bilgi aldı pic.twitter.com/bn0FXtnYGl

#Çaykur Rizespor
#Hikmet Karaman
7 yıl önce