|

İkinci Mesut Özil vakası! İngiltere'de Andre Wisdom'a bıçaklı saldırı

İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'de forma giyen Andre Wisdom, Liverpool kentinde bıçaklı saldırıya uğradı. Wisdom'un saldırı sonrasında soyulduğu ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. 27 yaşındaki oyuncu tedavi sonrasında taburcu edilecek. Andre Wisdom'a saldırı sonrasında akıllara yine İngiltere'de Mesut Özil ve Sead Kolasinac'e yapılan saldırı geldi.

12:42 - 30/06/2020 Salı
Güncelleme: 12:53 - 30/06/2020 Salı
AA
Andre Wisdom'un lige devam edip edemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.
Andre Wisdom'un lige devam edip edemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.

Derby County Kulübünden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcu Wisdom'un, pazar günü bir akraba ziyareti dönüşünde bıçaklı saldırıya uğradığı kaydedildi. Wisdom'un saldırının ardından hastaneye kaldırıldığı ve tedavisine devam edildiği bildirildi. Merseyside polisinin olayla ilgili soruşturma başlattığı aktarıldı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Andre Wisdom'un bir yakınını ziyaret etmek için gittiği sırada bıçaklı saldırıya uğradığı ve ciddi yaralar aldığı kaydedildi. Fakat Wisdom'un hayati tehlikesi olmadığı ve tedavisinin ardından taburcu edileceği yazıldı.

  • İngiliz futbolcu Wisdom, 2012 yılında Liverpool takımında forma giymişti.

İngiltere'de Mesut Özil'de saldırıya uğramıştı

Arsenal’in yıldız oyuncusu Mesut Özil ve takım arkadaşı Kolasinac arabayla giderken yanlarına yaklaşan motosikletli kişiler, yıldız oyuncuları soymak istemiş ve arasında arbede yaşanmıştı.


#Andre Wisdom
#bıçaklı saldırı
#Derby County
#liverpool
4 yıl önce