|

ITALYA'DA şok gelişme

OMURGASI KIRILAN GORİ İLE TERİM'İN ARASINDAKİ GÖRÜŞME YİNE TEHLİKEYE GİRDİ

.
00:00 - 18/01/2001 Perşembe
Güncelleme: 15:08 - 2/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
ITALYA'DA şok gelişme
ITALYA'DA şok gelişme

Fiorentina'da Fatih Terim ve Başkan Cecchi Gori arasında iki kez ertelenen ve bugün yapılması beklenen görüşme Gori'nin omurgasının kırılması üzerine ertelenebileceği açıklandı.

3. kez tehlikede

Fiorentina'da Teknik Direktör Fatih Terim ve Başkan Cecchi Gori arasında merakla beklenen görüşme, Gori'nin dün akşam omurgasını kırması üzerine ertelenebileceği açıklandı. Tedavi altına alınan Başkan Gori'nin durumunun iyi olduğu açıklandı. Bugün yapılması beklenen görüşmede Terim'in futbolun tek patronu olması, tesislerin Fiorentina'ya yakışır düzeye getirilmesi ve takıma takviye yapılması şartlarını kabul ettirmesi halinde Mor-Menekşelerle 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyordu.

Terim'e tam yetk
i

Dünkü spor gazeteleri de Terim ile ilgili haberlere geniş yer ayırdı. La Gazzetta dello Sport manşetten "Terim: Tam yetki veya güle güle" başlığı altında verdiği haberinde, önceki günkü basın toplantısında Terim'in "Büyük Fiorentina için olan planlarımı Cecchi Gori kabul ederse kalırım" dediği belirtildi. Diğer gazetelerde ise şu başlıklar ile verildi: La Nazione "Terim'den ultimatom", Corriere dello Sport "Terim son haykırış", Tutto Sport "Terim: Yarın veya bir daha asla".

Floransa'yı sarstı

Terim, İtalya'nın gündeminde ilk sıradan inmezken, ülkenin yüksek tirajlı spor dergilerinden Guerin Sportivo, bu haftaki sayısına Terim'i kapak yaptı. İtalyanca da deprem anlamına gelen terremoto kelimesinden esinlenerek, "Terimoto" yani "Deprem Terim" başlığını atan dergi, "Herkes, Milan ve Floransa'yı sarsan adamın üzerinde" diye yazdı. Terim'e 3 sayfa ayıran dergi, "Şimdi Floransa Terim için meydanlara inip, onun adına ayaklanıyor ve tehditler savuruyor" diye yazdı.


23 yıl önce