|

Januzaj Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği genç yıldız Adnan Januzaj'ı Manchester United yönetimi, kiralık olarak vermeyi kabul etti.

Yeni Şafak
10:01 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:16 - 22/07/2015 Çarşamba
Diğer

Aziz Yıldırım, Adnan Januzaj'ı Fenerbahçe'ye kazandırılması için Terraneo'ya tam yetki verdi. Van Persie ve Nani transferleri sırasında İngiliz ekibiyle sıcak ilişki kuran Terraneo da harekete geçti. Sarı-lacivertliler, 20 yaşındaki futbolcuya olan ilgisini Manchester United ile paylaştı.



Fenerbahçe, opsiyon istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre, Manchester United yönetimi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da forma şansı bulması zor görünen Adnan Januzaj'ı kiralık olarak vermeyi kabul etti. Fenerbahçe, gruplara kalınması halinde Januzaj'ı kiralamak için teklif yapacak ancak sözleşmede satın alma opsiyonu olması için de bastıracak.



'Daha çok oynamak istiyorum'

Manchester United televizyonuna açıklamalarda bulunan Adnan Januzaj, kulübün kendisi için özel fitness hocası tuttuğunu belirterek, “Yeni sezonda çok daha fazla forma şansı bulmak istiyorum" dedi. Ancak Di Maria, Mata ve Young gibi isimlerin yanına Depay'ı da ekleyen Van Gaal'in yeni sezonda da genç futbolcuya şans vermesi zor görünüyor. Üstelik Hollandalı menajerin kanatlara bir takviye daha yapması bekleniyor.





#Adnan Januzaj
#fenerbahçe
#transfer
#Manchester United
9 yıl önce