|

Karşıyaka'da eksikler can sıkıyor

PTT 1'inci Ligi'nde üst üste gelen Altınordu ve Denizlispor yenilgileriyle play off'a kalma umutları azalan Karşıyaka, yarın Giresunspor'u ağırlayacak. Karşıyaka'da Can'ın dalak büyümesi nedeniyle 4 maçtır forma giyemediği Karşıyaka'da hücum silahları Kahe, Juninho ile Ahmet'in cezalı olması canları sıkıyor.

Yeni Şafak
14:13 - 27/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:17 - 27/04/2015 Pazartesi
DHA

Atatürk Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatlarının 10 TL olduğu açıklandı. Can'ın dalak büyümesi nedeniyle 4 maçtır forma giyemediği Karşıyaka'da hücum silahları Kahe, Juninho ile Ahmet, cezalı oldukları için forma giyemeyecek. Takımın başında çıktığı ilk maç olan Denizlispor deplasmanında apandisiti patlayan teknik direktör Rıza Tuyuran da kulübedeki yerini alamayacak.



Tuyuran'ın yerine yeşil kırmızılı takımı antrenörler Recep Umut ve Ülken Durak yönetecek. Geçen cumartesi ameliyat olan Rıza Tuyuran'ın 2 gün daha Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde kalacağı öğrenildi. Doktorlar tecrübeli teknik adamın kan değerlerinin normale dönmesini beklediklerini söylediler.



Karşıyaka, 2 Mayıs Cumartesi günü Albimo Alanyaspor deplasmanına da Umut ve Durak yönetiminde gidecek. Karşıyaka, ligde son 5 haftaya 42 puanla, play off hattının 5 puan gerisinde 8'inci sırada girdi

#ptt 1.lig
#karşıyaka
#play off
#giresunspor
#eksikler
9 yıl önce