|

Kayserispor'da Mouche de ayrıldı

Sarı-Kırmızılı futbolcu Pablo Mouche, Brezilya Seri A takımlarından Palmeiras'a transfer oldu. Arjantinli oyuncu giderken kulübüne hatırı sayılır bir gelir getirdi.

Aa
00:00 - 26/06/2014 Perşembe
Güncelleme: 18:30 - 26/06/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Kayserispor'da Mouche de ayrıldı
Kayserispor'da Mouche de ayrıldı

Spor Toto Süper Lig'i son sırada tamamlayarak, bir alt lige düşen sarı-kırmızılı ekipte, yeni sezon için kadro planlaması çalışmaları devam ediyor. Son iki sezondur Kayserispor'da oynayan 26 yaşındaki Arjantinli ileriye dönük orta saha oyuncusu Mouche'nin, yaklaşık 4 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında transferine izin verildi. Başarılı oyuncu Brezilya'nın ünlü kulüplerinden Palmeiras'ın yolunu tuttu.

Bekleneni veremedi

Kayserispor'a geldiği ilk sezonda gösterdiği performansla ön plana çıkan ve yüksek bonservis bedellerine rağmen kulüpte tutulan Arjantinli oyuncu ikinci sezonda ise kendisinden bekleneni sahaya yansıtamadı.

Mouche, sarı-kırmızılı takımda 2012-2014 yıllarında 2 sezon boyunca oynadığı 62 maçta 13 kez fileleri havalandırdı. Kayserispor'da oynadığı maçların 59'unda sahaya ilk 11'de çıkan Mouche bu maçlarda 1 kırmızı, 8 de sarı kart gördü. Mouche'nin Kayserispor ile 31 Mayıs 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Kayserispor daha önce de Zurab Khizanishvili, Sinan Bolat, Ertuğrul Taşkıran, Alexandros Tziolis ve Ondrej Vanek ile yollarını ayırmıştı.


10 yıl önce