|

Lauro veto yedi

Sarı-kırmızılılarda kaleci arayışı iyice çıkmaza girdi. Başvurduğu kapılardan istediği sonucu alamayınca Brezilya Ligi takımlarından İnternational'in yedek kalecisi Laura ile temasa geçen G.Saray, camiadan gelen tepkiler üzerine rotayı yeniden Muslera'ya çevirdi

Abdullah Eğilmez
00:00 - 30/06/2011 Perşembe
Güncelleme: 00:51 - 30/06/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Lauro veto yedi
Lauro veto yedi

Galatasaray'da kaleci transferi tam manasıyla arap saçına döndü. Haftalardır sürdürdüğü arayışı sonuçlandıramayan sarı-kırmızılılarda Lauro operasyonu da tepkiler nedeniyle tamamlanamadı. Lazio'nun file bekçisi Fernando Muslera'dan olumlu cevap alamayınca başka alternatiflere yönelen sarı-kırmızılılar son olarak Brezilya Birinci Ligi takımlarından İnternacional'in yedek kalecisi ile temasa geçti. Ülkesinde bulunan kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in önermesi üzerine gündeme alınan Brezilyalı file bekçisi, istenilen düzeyde olmadığı için kabul görmedi. Brezilya basını, Taffarel ve Lauro'nun birlikte fotoğraflarını yayınlayıp transferin bittiğini duyurdu ancak, camiadan yükselen sesler Başkan Ünal Aysal'a geri adım attırdı. Bu sezon İnternational'de sadece bir maç oynayan ve Brezilya basınına göre kulübüne 1,5 milyon euro, kendisine ise yıllık 1 milyon 200 bin euro teklif edilen Lauro'dan gelen tepkiler üzerine vazgeçildi.

ROTA YİNE MUSLERA

Avusturya kampına kadar kaleci transferini halletmek isteyen sarı-kırmızılılar Lauro'dan vazgeçince yeniden eski göz ağrılarına döndüler. İtalyan basınında yer alan haberlerde Lazio'nun Muslera'nın Galatasaray'a gitmesine kesin gözüyle baktığı ve bu nedenle yeni bir kaleci transferi için sıkıntıya düştüğünü bu durumun sarı-kırmızılı takımın transferde pazarlık kozunu artırdığını yazdı. Galatasaray Kulübü yöneticilerinden Ali Gürsoy'un İtalya'ya son bir kez gideceği ve Muslera transferi kesin olarak bitireceği ifade edildi. Bu arada forvet için de yıldız bir oyuncu arayışı içinde olan sarı-kırmızılılarda Luis Fabiano ismi yeniden öne çıktı. Galatasaraylı yöneticilerin Brezilyalı forvet ile her konuda anlaştığı transferin birkaç gün içinde açıklanmasının beklenildiği kaydedildi.




13 yıl önce