|

Levent Nazifoğlu: Denayer'i devre arasında alacağız

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, Jason Denayer transferinin Manchester City Kulübü yüzünden gerçekleşmediğini açıkladı. Belçikalı futbolcunun havaalanında imza için bekletildiğini belirten Nazifoğlu, oyuncuyu devre arasında transfer edeceklerini söyledi.

Yeni Şafak
18:28 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:53 - 31/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, Jason Denayer'in transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, Jason Denayer'in transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nigel de Jong'un imza töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, Jason Denayer'in dün gece havaalanında beklediğini ancak kulübü yüzünden bu transferin gerçekleşmediğini açıkladı.



İşte Nazifoğlu'nun açıklamaları;


  • ''De Jong'u geçen sene de kadrolarına katmayı çok istedik ancak kısmet olmadı. Bu bu yıl De Jong'dan çok şey bekliyoruz.''
  • ''Deneyer gelmeyi çok istedi ancak kulübü izin vermedi. Manchester'da bir aslan var. Kendisi bir haber bekledi ama kulübü izin vermedi. Kendisini çok seviyoruz. İnşallah devre arasında alacağız"
  • ''Genç oyuncularla, deneyimli oyuncuları harmanladık. Sayın Mehmet Özbek'in çok önemli katkıları var kendisine teşekkür ediyorum. Takımımız maç kazanması başladı. Biz şampiyonluğun en büyük adayıyız"
  • ''Umut, Tarık ve Olcan'ın takımdan ayrılacak, ayrıca Donk'un da büyük ihtimalle yurtdışında bir takıma gidecek.''





#Galatasaray
#Jason Denayer
#Nigel de Jong
8 yıl önce