|

Luis Enrique'den Arda açıklaması

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Arda Turan'ın önemli oyuncularından biri olacağını ve yıldız oyuncunun kiralanmayacağını söyledi.

Yeni Şafak
15:29 - 14/07/2015 Salı
Güncelleme: 15:41 - 14/07/2015 Salı
IHA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique, düzenlediği basın toplantısında Arda Turan transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılacak transferler konusunda yönetimle fikir alışverişi yaptığını belirten İspanyol çalıştırıcı, "Arda Turan transferi için yönetime teşekkür ediyorum. Kendisi bizim önemli oyuncularımızdan biri olacak" dedi.



'Arda hiçbir yere gitmeyecek'

Katalan ekibinin transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan Arda Turan'ın kiralanmayacağını açıklayan Enrique, "Arda hiçbir yere gitmeyecek. Burada antrenman yaparak, Barcelona'nın sistemini öğrenecek. Burada zaten en üst düzey oyuncularla antrenman yapacak. Dolayısıyla başka yere gitmesine gerek yok" şeklinde konuştu.



'Lig biter bitmez trasferini istemiştim'

Enrique, Arda'nın yeteneklerine dikkat çekerek, "Çok yetenekli. Topu aldığında kolay kolay kaptırmıyor. Bu yeteneğinden çok yararlanacağız" ifadelerini kullandı.



İspanyol teknik adam, yıldız oyuncuyu hangi mevkide oynatacağına karar vermediğini dile getirerek, orta saha ya da forvette değerlendirmeye daha sonra karar vereceğini açıkladı.Lig biter bitmez Arda transferini istediğini vurgulayan Enrique, "Başkan Josep Maria Bartomeu ve yönetime teşekkür ediyorum. Başkanlık seçiminden önce transferi bitirdiler. Arda 2015-2016 sezonunda kilit oyuncu olacak" değerlendirmesini yaptı.

#Luis Enrique
#Arda Turan
#barcelona
9 yıl önce