|

Nigel de Jong'un maliyeti ortaya çıktı

Galatasaray'ın MLS ekiplerinden LA Galaxy'den transfer ettiği Nigel de Jong'un maliyeti ortaya çıktı. Sarı kırmızılıların bu transfer için LA Galaxy'ye bonservis ödemeyeceği öğrenilirken oyuncunun alacağı ücret de belli oldu.

Yeni Şafak
17:39 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 19:11 - 31/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Hollandalı Nigel de Jong, sarı kırmızılılarla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Hollandalı Nigel de Jong, sarı kırmızılılarla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray'ın LA Galaxy'den transfer ettiği Nigel de Jong, sabah saatlerinde İstanbul'a gelmişti. 31 yaşındaki futbolcuyla bugün son pürüzleri de ortadan kaldıran sarı kırmızılı kulüp futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı.



Galatasaray'ın futbolcu için LA Galaxy kulübüne bonservis ödemeyeceği aktarılırken futbolcunun yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret kazanacağı ifade edildi. Sarı kırmızılıların Nigel de Jong'un sözleşmesindeki 'Avrupa'dan teklif gelmesi halinde serbest kalır' maddesinden faydalandığı belirtildi.



  • Galatasaray Nigel de Jong'la yaptığı anlaşmayı KAP'a bildirirken oyuncunun LA Galaxy'den bedelsiz olarak 2 yıllığına transfer edildiğini borsaya bildirdi.

4 sezon Milan'da oynadıktan sonra MLS Ligi'ne giden ve Los Angles Galaxy forması giyen 31 yaşındaki De Jong, daha önce M.City ve Hamburg gibi takımlarda boy gösterirken, tecrübeli orta saha oyuncusu 60 kez de Hollanda Milli Takımı'nda yer aldı.













#Galatasaray
#Nigel de Jong
#LA Galaxy
8 yıl önce