|

Nuri Şahin: Hiç düşünmeden Oğuzhan derim

Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, çalıştığı teknik adamlardan birisi kendisine Türk futbolcu tavsiyesinde bulunmasını istese hiç düşünmeden Oğuzhan Özyakup'un adını vereceğini söyledi.

Yeni Şafak
09:24 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:46 - 18/01/2018 Perşembe
Diğer
Nuri Şahin, bu sezon ligde çıktığı 13 maçta 2 gol atarken 1 de asist yaptı.
Nuri Şahin, bu sezon ligde çıktığı 13 maçta 2 gol atarken 1 de asist yaptı.

Geçtiğimiz aylarda milli formaya veda eden Nuri Şahin, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Borussia Dortmund'lu Nuri Şahin'in Hürriyet'te yer alan röportajından öne çıkanlar şöyle;

Arda Turan'ın Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olması, şu anda spor gündemimizin ana maddesi. Yakın arkadaş olduğunuzu biliyoruz, karar aşamasında sana danıştı mı? Kararını öğrendiğinde ne hissettin?
  • Danışmadı. Çünkü profesyonel açıdan bu konuda ne düşündüğümü gayet iyi biliyor. Biz ikimiz de Şampiyonlar Ligi Finali oynadık ve kupaya ulaşamadık. Ben ona sakın bu kupayı kazanana kadar Türkiye'ye dönme demiştim. Ama görünen o ki, koşullar bunu gerektirdi. Şu anda hangi takımda oynadığından çok, hangi hoca ile çalıştığı önemli bence. Onu yeniden eski günlerine döndürebilecek tek isim Abdullah Avcı. Bu kararı neye dayanarak verdiğini anlıyorum. Ama eleştirilerin dozunu ve üslubunu anlamam mümkün değil. Bu ülke insanının hayal bile edemediği şeyleri gerçekleştirmiş bir sporcu Arda, kredisi bundan fazla olmalıydı. Biliyorum ki oynamaya başladığında her şey geride kalacak.
Türk oyunculardan beğendiğin, gelecek vaat ettiğini düşündüğün, çalıştığın hocalardan biri arayıp sorsa kefil olacağın bir oyuncu var mı?
  • Oğuzhan. Şu an telefon çalsın, hiç düşünmeyin hemen alın derim.

#Nuri Şahin
#Arda Turan
#Oğuzhan Özyakup
6 yıl önce