|

Olcay ve Oğuzhan göz hapsinde!

Alman B.Mönchengladbach, B.Leverkusen ve Rus-ya''nın Lokomotiv Moskova Olcay; Real Madrid Ku-lübü''nün scoutları da Oğuzhan için mesai harcayacak

Süleyman Hatısaru
00:00 - 18/05/2013 Cumartesi
Güncelleme: 01:14 - 18/05/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Olcay ve Oğuzhan göz hapsinde!
Olcay ve Oğuzhan göz hapsinde!

Beşiktaş''ta bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken, Manuel Fernandes ile birlikte takımı sırtlayan isimler olan Olcay Şahan ile Oğuzhan Özyakup, Avrupa kulüplerinin yakın takibinde. Almanya''nın Borussia Mönchengladbach ve Bayer Leverkusen ile Rusya''nın Lokomotiv Moskova kulüplerinin Olcay Şahan''ı transfer gündemlerine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlı takımın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup da İspanya''nın ünlü kulübü Real Madrid''in scout ekibinin izleyeceği futbolcular listesinde yer alıyor. İspanyol ekibinin scoutları yeni sezon da Oğuzhan''ı yakın takipte tutacak.

STOPERE ADAY MASSİMOVİC

Takıma takviye hazırlığında da olan yönetim, yeni sezonda kadroda yer almayacak Escude''nin yerine stoper arayışlarına başladı. Listenin ilk sırasında Kızılyıldız takımında forma giyen Nikola Massimovic bulunuyor. Teknik direktör Samet Aybaba''nın görevlendirdiği bir ismin bugün oynanacak Kızılyıldız-Partizan maçını izleyeceği ve oyuncu hakkında rapor tutacağı öğrenildi. Massimovic''in bonservisi 1 milyon Euro civarı. Bu arada Kayseri hazır-lıklarını sürdüren Beşiktaş''ta dün Ersan''ın doğum günü kutlanırken, Niang ise takımla vedalaşarak ayrıldı.

AYBABA: 3.''lük sizi aldatmasın

Beşiktaş, ligi 3. sırada bitirmeyi garantiler-ken teknik direktör Samet Aybaba, bu durumun Kayseri maçına yansımaması için oyuncula-rını uyardı. Rakip hakkında direktifler veren tecrü-beli teknik adam, sarı-kırmızılı takımın 2. yarının en başarılı 3. takımı olduğunun altını çizdi. Beşik-taş, yarın Kayserispor''u yenerse 15 Mart 2010''dan sonra ilk kez üst üste 4 maç kazanmış olacak.


11 yıl önce