|

Önder Özen Ryan Donk anısını anlattı

Spor yorumcusu Önder Özen, Kasımpaşa'da teknik direktör olduğu dönemde birlikte çalıştığı Ryan Donk'la ilgili dikkat çeken bir anısını anlattı.

Yeni Şafak
12:45 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:20 - 23/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Önder Özen.
Önder Özen.

Spor yorumcusu Önder Özen, yayıncı kuruluşta katıldığı bir programda Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk ile ilgili dikkat çeken bir anısını paylaştı.

Özen, Donk'la birlikte çalıştığı dönem soyunma odasında aralarında geçen tartışmayı şöyle açıkladı:

  • Bir gün soyunma odasında Donk'la tartıştık. Çok dürüst bir tartışma yaptı. Çok etkilendim o zaman ondan. Gol sıkıntımız vardı. 2-0 ya da 3-0 geride girdik Eskişehir'de deplasmanda. Yediğimiz ikinci golün başlangıcında genç takımdan çıkardığım bir çocuk vardı. Benim dönemimde ilk kez oynamıştı. O pozisyonda oyuncunun biraz gamsız olduğunu düşünüp ona 'Bankada ne kadar paran var?' diye sordum. Yok dedi. 'Böyle gidersen hiçbir zaman olmayacak' dedim. 'Koşacaksın, kaptırırsan arkasından kovalayacaksın' dedim. Orada Ryan, bana dedi ki 'Ben bunu doğru bulmuyorum. Gol onun hatası değil'. Ben onu kastetmediğimi söyledim ama o Türkçe bilmediği için oyuncuyu pozisyondan dolayı azarladığımı düşündü ama bu benim çok hoşuma gitti. Ona sahip çıktı. Adını bile bilmiyordu. Bu yaklaşımını çok dürüst buldum. Nabız 200 iken antrenörün yüzüne pat diye böyle bir şey söylemek çok daha karakterlidir. O yüzden Ryan Donk'u severim.
#Ryan Donk
#Önder Özen
6 yıl önce