|

Puanı Diego kurtardı

F.Bahçe'nin Kadıköy'de kupadaki kayıpları devam ediyor. Gruptaki ilk maçında Kayserispor'a mağlup olan sarı-lacivertliler, bu kez de Altınordu ile berabere kaldı. F.Bahçe, 1 puanı Brezilyalı yıldızın golüyle aldı

Süleyman Hatısaru
04:00 - 24/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 01:24 - 24/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 3. maçında Kadıköy'de Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacİvertliler, böylece kupada sahasında oynadığı 2. maçından da galip ayrılamadı. Grubun ilk maçında Kadıköy'de PTT 1. Lig ekibi Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı-lacivertli takım, İzmir temsilcisi karşısında da 1-0 geriye düştüğü maçta, beraberliği 81. dakikada Diego Ribas'ın attığı golle kurtardı. Kupada 3. maçında ilk beraberliğini yaşayan Fenerbahçe'nin, deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare karşısındaki galibiyetle (3-1) toplam 4 puanı bulunuyor. Grupta bir galibiyeti bulunan Altınordu da İstanbul'da kazandığı 1 puanla toplam 4 puana ulaştı. Sarı-lacivertli takım bu sezon Kadıköy'de çıktığı iki kupa mücadelesinde de galibiyet       göremedi.


Alt lig kabusu

F.Bahçe kupada son 2 yıldır PTT 1.Lig takımlarını yenemedi. Sarı-lacivertliler, geçen yıl evinde Fethiye'ye 2-1 yenilerek elenmişti. Sarı-lacivertliler, bu sezon ise Kayseri'ye yenildi, Altınordu ile berabere kaldı.


Emenike'ye teşekkür

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu sezon performansıyla tartışılan Emenike'ye Altınordu maçı sonrası teşekkür etti. Genç teknik adam, Nijeryalı golcü için "Sadece gol atamıyor. Bir gol atarsa eski Emenike olarak yoluna devam eder" dedi ve ayağındaki problem nedeniyle oynadığı için Emenike'ye teşekkür etti. 


İlk resmi golü Altınordu'ya

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Diego Ribas, ilk resmi golünü Altınordu'ya attı. Brezilyalı yıldız, ligde 8, kupada ise 2 olmak üzere toplam 10 maçta gorma giydi. 

Yine penaltı tartışması

Fenerbahçe-Altınordu maçında hakem Çağatay Şahan kritik bir karara imza attı. Son haftalarda Fenerbahçe'ye verilen ve verilmeyen penaltıların tartışıldığı bir dönemde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir penaltı tartışması daha yaşandı. Sarı-lacivertlilerin atağında Muhammed Akarslan'ın ceza sahasına yaptığı ortada top, Altınordulu Kemal Cingirt'in eline çarptı. Bu pozisyonda Fenerbahçeli futbolcular penaltı beklerken, hakem Çağatay Şahan oyunu devam ettirdi.  


Tribünler bomboş

Kupada Altınordu'yla karşılaşan Fenebrahçe'de Şükrü Saracoğlu Stadı tribünleri yine boş kaldı. Ligde Kadıköy'de oynanan son Sivasspor maçında da tribünler boş kalmış ancak statta 15 bin civarı taraftar olduğu açıklanmıştı. Fenerbahçe'nin Altınordu ile oynadığı kupa maçını 986 seyircinin izlediği bildirildi. 


1 Milyon Üye her yerde!

F.Bahçe’nin başlattığı 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi, Türkiye’nin dört bir yanında hızla yaygınlaşıyor ve gelişiyor. Son olarak F.Bahçe Van şubesi dün başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin katıldığı törenle hizmete açıldı. Başkan Yıldırım daha sonra F.Bahçe Van Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Futbol okulu öğrencileriyle sohbet eden, futbol ile eğitimlerini birlikte götürmeleri tavsiyesini yapan Yıldırım, çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.


Biz kazanırsak kimse duramaz

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Kuyt, dün katıldığı bir etkinlikte sarı-lacivertli takımın bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirirken, ligdeki yarış ile ilgili iddialı konuştu. 3 maçlık galibiyet serisi yakaladıklarını anımsatan Kuyt, “İlk yarıda kalan 2 maçı kazanmak istiyoruz. Taraftar desteği bize ekstra güç veriyor, fark getiriyor. Rekabet güzeldir. Zirvede şuanda 3 takım var. F.Bahçe olarak biz maçlarımızı kazanırsak bizi kimse durduramaz” dedi.

#Fenerbahçe
#Kadıköy
#İsmail Kartal
9 yıl önce