|

Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a teknik direktör tavsiyesi

üper Lig’in 10.haftasında Fenerbahçe’nin Ankaragücü’ne 3-1 mağlup olduğu maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV’de flaş açıklamalarda bulundu. Cocu’nun görevine son verilmesini değerlendiren Dilmen, yeni teknik direktör ile ilgili olarak Ali Koç ve ekibine önemli mesajlar gönderdi.

Yeni Şafak
11:00 - 29/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:13 - 29/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Ankaragücü maçı sonrasında NTV canlı yayınında konuştu.
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Ankaragücü maçı sonrasında NTV canlı yayınında konuştu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olan sarı lacivertlileri değerlendirdi. Phillip Cocu'nun ayrılığı sonrasında takımın başına kimin geçeceği konusunda da konuşan Dilmen, önemli mesajlar verdi.

"Normal bir teknik direktör en kötü dördüncü olur"
  • ”Sistemleri oyuncular belirler, teknik direktörler belirlemez. Tarihinin en kötü 10 haftasını görüyor Fenerbahçe. Normal bir teknik direktör getirin Fenerbahçe en kötü dördüncü olur. Artı kalitesiz diyebilirsiniz ama bu takımın 3-4 olabilir kadrosu var. Tarihin en kötü kadrosu değildir. Geriye giden bir kadrosu vardır. Geçen seneki savunma oyuncuların hepsi bugün vardı. Ortalama bir teknik direktörü getirelim bundan kötü olamaz. Olağanüstü bir taraftar desteği var. Ali Koç’un o kadar büyük kredisi var ki 45 bin seyirci geliyor maça. Yoksa Cocu veya Comolli için gelmiyorlar.”
"Sezonları kaybetmemek adına..."
  • ”Duygusallık belli bir yere kadar. Bu ışığı bir algıyla Beşiktaş maçı sonrası, Sivasspor maçı sonrası. İyi oynuyor zannediyorlar. Yok öyle bir şey. Fenerbahçe, Beşiktaş maçında da kötü oynadı. Beşiktaş bir kez kötü oynadı Genk 4 atı. Ali bey 'Ersun Yanal ve Aykut Kocaman ben varken yok' dedi. Sezonu kaybedebilirsiniz. Sezonları kaybetmemek adına yapması gerekenleri yapmadı. Bu takıma aklı başında bir teknik adam gelsin ilk dörde girmeme şansı yok. Bu kadar rezalet bir kadrosu yok. Doğru oyuncularla doğru sistemle oynaması gerekiyor. Frey en azından koşuyor. Yetenek problemi var mı? Var…”

#Fenerbahçe
#Rıdvan Dilmen
#Aykut Kocaman
#Ersun Yanal
5 yıl önce
default-profile-img