|

Roberto Carlos'tan vatandaşı Neymar'a övgü

Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen Red Bull Street Style Dünya Finali'nin onur konuğu bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Roberto Carlos'tu. Dünyaca ünlü Brezilyalı eski futbolcu, "Neymar çok yakında dünyanın en iyisi olacak" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
11:19 - 28/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:26 - 28/11/2018 Çarşamba
IHA
Roberto Carlos, futbolculuğunun son dönemlerinde Fenerbahçe forması da giymişti.
Roberto Carlos, futbolculuğunun son dönemlerinde Fenerbahçe forması da giymişti.

Sokak futbolunun estetiğini sahnelere taşıyan Red Bull Street Style’ın Varşova’daki 2018 Dünya Finali muhteşem anlara ev sahipliği yaptı. Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe’de forma giyen Roberto Carlos da organizasyonun en özel konuğu olarak jüri koltuğundaydı.

Neymar’ın, eski takımı olan Real Madrid’e transfer olacağı dedikoduları üzerine açıklamalar yapan Roberto Carlos, şunları ifade etti:
  • Bana kalırsa Neymar gibi bir oyuncuya dünyadaki bütün kulüplerin ihtiyacı var. Özel yetenekleri olan muhteşem bir futbolcu ve çok yakında dünyanın tartışmasız en iyisi olacak. Onun gibi bir futbolcu sadece benim kulübüm Real Madrid’de değil, açıkçası dünyanın her büyük kulübünde rahatlıkla fark oluşturur.
4 efsaneyi saydı

Kariyerinde karşılaştığı en yetenekli futbolculardan da bahseden Roberto Carlos, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Bu çok zor bir soru oldu çünkü kariyerim boyunca gerçekten muhteşem oyuncularla karşılaştım. İlla ki seçim yapacaksam; Robinho, Ronaldinho, Ronaldo (Nazario) ve Zinedine Zidane’ı en başa yazabilirim. Bu oyuncular topu ayaklarına aldıkları anda beni gerçekten etkiliyorlardı.

#Roberto Carlos
#Neymar
5 yıl önce