Sude Bay Estonya'da ikinci oldu

16:26, 02/06/2025, Pazartesi
AA
Sude Bay Estonya'da ikinci oldu
Sude Bay ödülünü aldı.

Milli golfçü Sude Bay, 22'nci Estonya Amatör Açık Turnuvası'nda ikinci oldu.

Milli golfçü Sude Bay, Estonya'da ikinci oldu.


Türkiye Golf Federasyonunun açıklamasına göre başkent Tallinn'de 3 gün süren organizasyonda 126 sporcu mücadele etti.


Milli sporcu Sude Bay, toplamda 222 ( 6) gross skorla kızlar kategorisinde turnuvayı ikinci sırada tamamladı.



Turkish Airlines Open 2025 Golf Turnuvası'nda şampiyon belli oldu
Spor
Turkish Airlines Open 2025 Golf Turnuvası'nda şampiyon belli oldu

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026