|

''Şükürler olsun ki ayrıldım''

Borussia Dortmund'da forma giyen milli oyuncumuz Nuri Şahin, eski kulübü Liverpool'un Teknik Direktörü Brandon Rodgers'a göndermede bulundu.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 14/03/2013 Perşembe
Güncelleme: 18:47 - 14/03/2013 Perşembe
Yeni Şafak
''Şükürler olsun ki ayrıldım''
''Şükürler olsun ki ayrıldım''

İngiltere basınına demeçler veren Nuri, Rodgers'ı kendisini oynatmadığı için eleştirerek, ' Şükürler olsun ki Brandon Rodgers ile artık çalışmıyorum ' atıfta bulundu.

2010 yılında Almanya'da Dortmund ile şampiyonluk yaşadıktan sonra Real Madrid'in yolunu tutan Nuri, sakatlıklardan başını kurtaramamış ve bu sezon başında Liverpool'a kiralanmıştı. İngiliz ekibinde forma giydiği süre içerisinde Rodgers ile yıldızı barışmayan yıldız futbolcu, istediği başarıyı yakalayamamış ve altyapısından yetiştiği Borussia Dortmund'a yeniden dönmüştü.

Rodgers'ın kendisini 10 numara pozisyonunda oynattığı için yanlış bir tercihte bulunduğunu savunan Nuri, ' Ona neden 10 numara oynatıldığımı sordum ve asıl yerimin burası olmadığını belirttim. Ama bana cevap vermedi' diye konuştu.

Ne olursa olsun Anfield'da oynamanın büyük bir deneyim olduğunu belirten Nuri , Belki Liverpool'a gitmesem, evime Dortmund'a da geri dönemeyecektim. Bu yüzden mutluyum,şükürler olsun Brandon Rodgers'la yollarımız ayrıldı' dedi.

Dortmund'a döndükten sonra kendimi mental ve fiziksel açıdan çok iyi hissettiğini belirten Nuri, ' Almanya'ya döndüğüm için çok mutluyum. Kendimi zihinde hissediyorum. Şu anda ligi ikinci bitirme hedefindeyiz. Bundesliga zorlu bir lig. Ama ufak bir şansla Şampiyonlar Ligi'nde sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz' dedi.

11 yıl önce