|

Toroğlu ses kaydını açıkladı: Yan hakem 'pozisyon temiz' dedi

Galatasaray-Konyaspor maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili konuşan Erman Toroğlu, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'in yan hakemin uyarısına rağmen penaltı kararını verdiğini söyledi.

Yeni Şafak
14:47 - 29/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:06 - 29/11/2018 Perşembe
Diğer
Hüseyin Göçek'in penaltı kararı büyük tartışmalara neden oldu.
Hüseyin Göçek'in penaltı kararı büyük tartışmalara neden oldu.

Yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray-Konyaspor maçındaki tartışmalı penaltı kararıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Toroğlu, karşılaşmada yardımcı hakemin penaltı pozisyonu için orta hakem Hüseyin Göçek'e pozisyonun temiz olduğunu söylediğini ifade etti.

A Spor'a bağlanan Erman Toroğlu'nun konuyla ilgili açıklamaları şöyle;

"Pozisyon çok temiz, devam et' diyor"

  • "Şimdi size bir şey söyleyeceğim. Kulüpler Birliği akıllı olsun önce. Yardımcı hakem ne diyor biliyor musunuz hakeme? 'Abi pozisyon çok temiz, devam et, sakın' diyor. İki defa. 'Aman' diyor. Kayıtta var. Görüyor yardımcı hakem pozisyonu. Bunların üzerine ısrar olursa iki hakem de ceza yer arkadaşlar. Yardımcı hakem yemiyor ceza, iki hakem yiyor. Bunu yapıyorlarsa hakemler ya şımarıktırlar ya da kimseyi sallamıyordurlar ya da MHK ve TFF'yi istemiyor, Türkiye'de kaos çıksın istiyorlardır. VAR hakemi diyor ki 'basiretim bağlandı.' Senin televizyon başında basiretin bağlanırsa, yıllardır hep basiretin bağlanmış. VAR bize çok uygun ama yeter ki doğru uygulansın."



#Emran Toroğlu
#Galatasaray
#Konyaspor
5 yıl önce