|

Totti ve Djokovic aynı takımda

İtalya'nın başkenti Roma, Serie A ekiplerinden AS Roma'nın yıldız futbolcuları ile ünlü tenisçilerin eğlenceli maçına sahne oldu. Elde edilen geliri yardıma muhtaç çocuklara bağışlanan etkinliğin en keyifli anları, Totti ve Djokovic'in, Florenzi ve Wozniacki'ye karşı mücadele ettiği maç oldu.

Yeni Şafak
10:41 - 12/05/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 07:49 - 12/05/2015 الثلاثاء
DHA

Ligdeki ikinciliğini korusa da parlak bir sezon geçirmeyen AS Roma'nın yıldızları, hem eğlendi hem de izleyenleri eğlendirdi. İtalya Açık Tenis Turnuvası kapsamında dün akşam Foro Italico Spor Kompleksi'nde düzenlenen "Tennis with Stars (Yıldızlarla Tenis)" adlı özel etkinlikte, Kaptan Francesco Totti, Daniele De Rossi, Alessandro Florenzi, Radja Nainggolan, Ashley Cole ve Lenadro Paredes, dünyaca ünlü raketler Sırp Novak Djokovic, Danimarkalı Caroline Wozniacki, İtalyan Flavia Pennetta, Arjantinli Juan Monaco, Fransız Caroline Garcia ve İtalyan Luca Vanni ile dönüşümlü olarak toprak kortta mücadele etti.



Elde edilen geliri yardıma muhtaç çocuklara bağışlanan etkinliğin en keyifli anları, Totti ve Djokovic'in, Florenzi ve Wozniacki'ye karşı mücadele ettiği maç oldu.



Totti'nin performansı, şampiyon tenisçiyi etkiledi

Şampiyon tenisçi Djokovic, performansıyla göz dolduran Totti için, "Burada benim bir şey yapmama gerek yok. Gördüğünüz gibi Francesco (Totti) zaten hiçbir topu kaçırmıyor" dedi. Florenzi'nin bir atışı sonrası, uzun süre esprilerle topun dışarıya çıkıp çıkmadığı tartışması yaşanırken, önce Djokovic, ardından da rakip Wozniacki miktarı artırarak, kendi lehlerine karar vermesi için hakeme para teklif etti.



Totti de Florenzi'ye takılarak, "Senin üzerine yemin ederim ki top dışarı çıktı. Zaten file de senin boyundan uzun. Bir dahaki sefere yanında bir tabure getir" ve daha sonra Florenzi'ye doğru toprak atarak, "Dişin düşmüş, al şunu" demesi izleyenleri kahkahaya boğdu.



Söz konusu maç, 11-9 sona erdi.

De Rossi-Juan Monaco ile Nainggolan-Pennetta, Cole- Garcia ve Paredes-Luca Vanni eşleşmeleriyle birer maç daha yapıldı.


Etkinliğin sonunda ise, sarı-kırmızılı yıldızlar kendi aralarında bir maç yaptı. Bu sefer de yaşayan efsane Totti ile De Rossi, Nainggolan-Florenzi ikilisine karşı mücadele etti.



Totti ve De Rossi, futbolda olduğu kadar, teniste de iddialı olduklarını, rakipleri üzerinde elde ettikleri üstünlükle gösterdi

#roma
#totti
#serie a
#Djokovic
#ünlü tenisçiler
٪d سنوات قبل