|

Ünal hoca bizden biri

Trabzonspor Şube Sorumlusu Haluk Şahin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek teknik direktör Ünal Karaman’dan memnun olduklarını belirterek, “Yeni sezonun planlarını hocamızla birlikte yapıyoruz. Kimsenin kafasını bulandırmaya gerek yok. Biz Ünal hocaya sahibiz. Bunu herkes böyle bilsin” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 29/03/2019 Cuma
Güncelleme: 04:19 - 29/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Ünal Karaman
Ünal Karaman

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, bordo-mavililerin teknik direktörü Ünal Karaman’ın geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Karaman’ın zor şartlarda kulübün başına geldiğini belirten Şahin, “Ünal hoca bizim evladımız. Yıllardır kulübün içinde olmuş, çeşitli görevler yapmış bir isim. Bunu sürekli medya kaşıyor. Ünal hocadan memnunuz. Kendisi de bunu biliyor. Yeni sezonun plan ve programını yapıyoruz. Bugün bile oturduk, ‘Neler yapabiliriz?’ diye konuştuk. Transfer komitesini kurduk. Ünal hoca ile Hüseyin Çimşir hoca da dahil komiteye. Gelecek sezon için ciddi toplantılar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Ünal Karaman içimizden, bizden biri. Onunla konuşmanın da bana göre şu anda anlamı yok. Önemli maçlarımız var. Kimsenin kafasını bulandırmaya gerek yok ama biz Ünal hocaya sahibiz. Bunu herkes böyle bilsin” ifadelerini kullandı.


CİDDİ TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİRİ
Z

Takımın genç yıldızları Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’ya ciddi transfer önerileri gelmesi halinde yönetim olarak bu konuyu değerlendireceklerini söyleyen Şahin, “Biz nasıl her takımdan oyuncu isteyebiliyorsak, bu futbolculara talip olanlar da gelip bizden isteyebilir. Biz onlardan memnunuz. Kadromuzun içindeler. Onlarla devam ediyoruz. Çok ciddi bir şey olursa yönetim olarak düşünür, karar veririz ama şu anda öyle bir şey yok” dedi. Şahin, İngiltere’nin Leeds United takımından satın alma opsiyonuyla kiraladıkları Caleb Ekuban’ın bonservisini almak istediklerini, sözleşmesi bitecek Hugo Rodallega ile ise Mayıs ayına kadar bir araya gelip bir görüşme yaparak karar vereceklerini ifade etti. Bu arada Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da Çek futbolcu Filip Novak’ın, milli takımdan sakat döndüğü ve sol arka uyluk kasında yaralanma tespit edildiği bildirildi.

#Trabzonspor
#Haluk Şahin
#Ünal Karaman
5 yıl önce