|

Valerien Ismael'in planı değişti

Beşiktaş Teknik Direktörü Ismael, N'Koudou’dan gelen sakatlık haberiyle yeni strateji belirliyor. Redmond’un durumuna göre sol kanatta oynatacağı isme karar verecek olan Fransız hoca, bu mevki için Cenk Tosun’a da ‘hazır ol’ dedi.

09:21 - 1/10/2022 Cumartesi
Güncelleme: 10:05 - 1/10/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Valerien Ismael
Valerien Ismael

Beşiktaş’ta Fenerbahçe derbisinin ilk 11’i şekillenmeye başlarken Kevin N'Koudou’dan gelen sakatlık haberi keyifleri kaçırdı.

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe maçında sahaya çıkaracağı 11’de Nkoudou’yu düşünüyordu ancak milli takımdan sakat dönen oyuncu, Fransız teknik adamı plan değişikliğine itti.

Maçı kazanarak rahat bir nefes almak isteyen ve üstündeki soru işaretlerini kaldırmak isteyen Valerien Ismael, yeniden ilk 11 planı yapmaya başladı. Siyah beyazlıların kalesini Ersin Destanoğlu koruyacak. Savunmanın sağında Rosier, solunda Masuaku görev yapacak. Stoperde Saiss’in yanında Tayyip Talha ya da Necip Uysal olacak.

Cenk ya da Redmond

Beşiktaş’ta orta alanda Josef De Souza, Gedson ve Salih Uçan forma giyecek. Ghezzal’ın maç ve idman eksiği olduğu için Hücumun sağ kanadında Muleka’nın oynaması bekleniyor.

Takımın en formda oyuncularından N’Koudou’nun sakatlanması ise planları bozdu. Geçen hafta antrenmanda elinde kırık oluşan Redmond takımla çalışmalara başladı. Valerien Ismael, son antrenmanda bir kez daha İngiliz oyuncunun durumuna bakacak ve kararını verecek. Cenk Tosun da o bölgede şans bulabilir.

7 lig maçında 3 kez fileleri sarsıp 4 gol pası veren Wout Weghorst ise ileri uçta forma giyecek.


#Valerien Ismael
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Redmond
#Cenk Tosun
2 yıl önce