|

Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz'un yerine 4 aday

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, “Futbolda kesinlikle duygusallığa yer yoktur. Bu yanlışa meydan bırakırsak acınacak duruma düşeriz. Ortalıkta dolaşan ‘Yeni Malatyaspor şu isimle anlaştı, bunu getirdi’ yönündeki haberlere kimse inanmasın. Bu haberler birilerini pazarlama yöntemidir” dedi. Gündüz teknik direktörlük için temas halinde oldukları 4 ismi de açıkladı.

Yeni Şafak
14:23 - 1/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:47 - 1/06/2017 Perşembe
IHA
Yeni Malatyaspor yönetimi  takımı Süper Lig'e çıkarma başarısı gösteren İrfan Buz ile yollarını ayırdı.
Yeni Malatyaspor yönetimi takımı Süper Lig'e çıkarma başarısı gösteren İrfan Buz ile yollarını ayırdı.

Sarı-siyahlı kulüpte teknik heyet konusunda yaşanan gelişmeyle ilgili konuşan kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, henüz anlaşma sağladıkları bir teknik direktör olmadığını ifade etti.

"Taraftarımız bize anlayış göstersin ve inansın"

Gündüz, İrfan Buz ile yollarını ayırma nedenlerini açıklayarak, "İrfan Hocamız ile 2 yıl güzel günlerimiz oldu. Bu yıl 31 Mayıs itibariyle sözleşmesi sona erdi ve yönetim olarak yeni sözleşme yapmama kararı aldık. Bu konuyla alakalı olarak taraftarımız bize anlayış göstersin ve inansın. Futbolda kesinlikle duygusallığa yer yoktur. Bu yanlışa meydan bırakırsak acınacak duruma düşeriz. İrfan Hocamız ile bir başarı yakaladık ve Süper Lig’e yükseldik. Bu aşamadan sonra daha mantıklı ve profesyonel düşünmemiz lazım. Hocamızla devam da edebilirdik ancak biz duygusal davranmak istemedik. Futbolda ve ticarette asla duygusallığa yer yoktur. Şimdi yeni bir süreç var önümüzde. Bir teknik heyet belirlememiz lazım ve bunu yaparken de hataya düşmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Temas halinde oldukları 4 ismi açıkladı

Teknik adam arayışlarını sürdürdüklerini ve listelerinde bulunan isimlerle temas halinde olduklarını belirten Gündüz, "Bu aşamada zaman kaybetmemek için hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Listemizde bulunan Ertuğrul Sağlam, Mustafa Reşit Akçay, İbrahim Üzülmez ve Sergen Yalçın gibi isimlerle temas halindeyiz. Ortalıkta dolaşan ‘Yeni Malatyaspor şu isimle anlaştı, bunu getirdi’ yönündeki haberlere kimse inanmasın. Bu haberler birilerini pazarlama yöntemidir. Eğer biz bir isimle anlaşırsak, bunu ilk ağızdan açıklarız. Camiamız rahat olsun, teknik heyet konusunda doğru olanı yapacağız" şeklinde konuştu.


#Yeni Malatyaspor
#Ertuğrul Sağlam
#Mustafa Reşit Akçay
#İbrahim Üzülmez
#Sergen Yalçın
7 yıl önce
default-profile-img