|

Yılmaz Vural: TFF başkanlığına talibim

Türk futbolunun en tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, "TFF başkanlığı konusunda talep gelirse göreve hazırım. Seve seve bu görevi yaparım" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
16:07 - 17/03/2019 Pazar
Güncelleme: 16:31 - 17/03/2019 Pazar
Diğer
Yılmaz Vural.
Yılmaz Vural.

Son olarak 1. Lig'de Adana Demirspor'u çalıştıran ve şu anda boşta olan teknik direktör Yılmaz Vural, TFF başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

"Talep gelirse göreve hazırım"

Radyospor'a konuşan 66 yaşındaki çalıştırıcı, "Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde çalışmış bir teknik direktör olarak TFF başkanlığı için bir talep gelirse göreve hazırım. Seve seve bu görevi yaparım. Teklifi kabul ederim, bu donanıma sahibim. Niye hazır olmayayım? Futbola adanmış bir hayatım var. 39 yıldır bu camiada her şeyi gördüm” dedi.


"Neden 6+2+2?"

Son dönemdeki yabancı sınırı tartışmalarına da değinen Vural, "Yabancı sayısına yasak gelecek diyorlar, yasaklamakla ne çözülmüş? Biz neden oyuncu yetiştiremiyoruz? Şimdi 6+2+2 konuşuluyor, neden 6+2+2? Tribünde maçı izleyeceğiniz adama neden para ödeyeceksiniz? Bu arada ben de bu kurala tamamıyla karşıyım fakat karşı sunduğumuz tezlerinde elle görülür bir tarafı olmalı. Mesela hep kendime soruyorum. Kadrolarda neden 21 kişi var, 22. adama sandalye mi yoktu?" ifadelerini kullandı.

#Yılmaz Vural
#TFF
5 yıl önce