|

General Mobile’dan Google Asistan’a özel eğlenceli reklam

General Mobile, yeni sesli asistanı Google Asistan’ın yeteneklerini sergilediği eğlenceli bir reklam yayınladı. “OK Google” sloganı ile başlayan reklamda Güntekin Onay, Bünyamin Sürmeli ve İdil Yazar takıldıkları sorulara Google Asistan yardımı ile kolayca ulaştı.

10:40 - 16/04/2019 Salı
Güncelleme: 10:47 - 16/04/2019 Salı
Yeni Şafak
General Mobil yeni cihazı ile birlikte global rakipleri ile rekabeti arttırmayı hedefliyor.
General Mobil yeni cihazı ile birlikte global rakipleri ile rekabeti arttırmayı hedefliyor.

General Mobile Android One platfomu ile birlikte dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan Google ile ortaklıklarına yeni bir boyutlar kazandırmaya devam ediyor. Her seride global rakiplerine göre tasarım, donanım ve yeni yetenekleri ile daha da güçlenen General Mobile, yeni reklamı ile de kullanıcılarına kendini kanıtlamayı başardı.

General Mobile Google Asistan’ın yeteneklerini sergiledi!

General Mobile, Google Asistan’ın en pratik yöntemlerini yayınladığı reklam ile kullanıcılarının beğenisine sundu. Spor Programcısı ve Yazarı Güntekin Onay, YouTuber ve Şef İdil Yazar ve Meteorolog Bünyamin Sürmeli’nin yer aldığı reklamda, oyuncular takıldığı yerde “OK Google” diyerek sorularını cevaplarına eğlenceli bir şekilde ulaşmayı başardı.


Reklam filminde İdil Yazar çekimler sırasında hatırlayamadığı elmalı tart tarifinin kaç derecede pişirildiğine bakmak için, Bünyamin Sürmeli hava durumunu sunarken İstanbul’da yağmurun yağıp yağmadığını öğrenmek için ve Güntekin Onay ise programının reklam arasında Türkiye Milli takımın İrlanda maçı sonuçlarını öğrenmek için Google asistana başvuruyor.

İşte General Mobile’ın Google Asistan’ın yeteneklerini sergilediği o eğlenceli reklam:

#General Mobile
#Google Asistan
#Reklam
5 yıl önce