|

Mercedes'in yeni kamyoneti

Alman otomotiv firması Mercedes, İsviçre'de yaptığı lanmas da yeni pick-up kamyonet modelini tanıttı. Arazi aracı olarak üretilen bu model, bir kamyonetten çok otomobil konforu sunuyor.

Yeni Şafak
11:30 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:43 - 26/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Arka bölmede yer alan oval  şerit şeklinde döşenmiş LED lambalar, arazi aracına özel bir hava katmış.
Arka bölmede yer alan oval şerit şeklinde döşenmiş LED lambalar, arazi aracına özel bir hava katmış.

Mercedes İsviçre'de gerçekleştirdiği lansman da X-Class adındaki yeni pick-up modeli kamyonetini tanıttı. Kamyonetten ziyade bir otomobil lüksüne sahip kamyonet konfor olarak Mercedes'in herhangi bir binek aracını aratmıyor.



Arazi aracı olarak tasarlanmış X-Class pick-up kamyonet, asi ve keskin hatlara sahip. Özellikle arka bölmede yer alan oval bir şerit şeklinde döşenmiş LED lambalar, arazi aracına özel bir hava katmış.






İç donanım da konfor ve lüksten ödün vermeyen Mercedes, kaputun altına yerleştirdiği 3.0 litrelik Bluetec Turbodizel V6 ile pick-up'ı performans canavarı haline dönüştürmüş.





Satın alıp tarlaya, köye, araziye gitmeye kıyılamayacak kadar muhteşem bir araç olan Mercedes-Benz X-Class'ın teknik detayları şu an için açıklanmasa da oldukça donanımlı olduğu her halinden belli.





Teknik donanım ve sağlanan konfor göz önüne alındığında üst seviye fiyat segmentin de gelmesi beklenen X-Class Pick-up kamyonetin fiyatı, henüz açıklamadı.







#Mercedes
#X-Class
#Pick-up
#Arazi aracı
7 yıl önce