|

Sony Xperia XZ Premium'un çıkış tarihi belli oldu

Barcelona'da düzenlenen Mobile World Congress (MWC) 2017 organizasyonunda "en iyi telefon" ödülüne layık görülen Sony Xperia XZ Premium’un çıkış tarihi hakkında yeni bilgilere ulaşıldı. Dünyanın ilk 4K HDR ekranlı telefonu olma özelliği taşıyan Xperia XZ Premium’un Haziran başı gibi raflardaki yerini alması beklenirken telefonu ön sipariş ile alanlara ise bir hediye verilecek.

Yeni Şafak ve
10:42 - 28/04/2017 الجمعة
Güncelleme: 12:41 - 28/04/2017 الجمعة
Yeni Şafak
Sony XZ Premium'un fiyatının 749 Euro ila 769 Euro arasında değişmesi bekleniyor.
Sony XZ Premium'un fiyatının 749 Euro ila 769 Euro arasında değişmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz şubat ayında Barcelona'da düzenlenen teknoloji fuarı Mobile World Congress (MWC) 2017 organizasyonunda "en iyi telefon" ödülüne layık görülen Sony Xperia XZ Premium’un kullanıcısıyla buluşma tarihi yavaş yavaş netleşiyor.

Tasarımı ve performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan XZ Premium, üst segment televizyonlarda sık sık görülen HDR teknolojisiyle kullanıcılara çok daha canlı ve parlak renkler sunuyor. HDR desteği sayesinde geniş bir renk skalası ve doygunluğu sunan telefon buna ek olarak siyah ve koyu renkleri gerçeğe en yakın şekilde kullanıcısına sunuyor.

Motion Eye adı verilen kamera sistemiyle üst düzey kaliteli çekimlere imkan tanıyan telefon, 720p çözünürlükteyken 960 kare hızında ağır çekimler gerçekleştirebilirken rakiplerine bu alanda gözdağı veriyor. 19 mega piksellik arka kamerasına ek olarak 13 mega piksel ön kameranın yer aldığı bu lüks telefon gücünü Snapdragon 835 işlemcisinden ve 4 GB RAM’den alıyor. 4K çözünürlüklü 5,46 inçlik geniş bir ekranla kullanıcılarına sunulacak olan telefonun, 1 Haziran itibariyle Orta Avrupa’da satışa çıkması bekleniyor.


Fiyatının 749 Euro ila 769 Euro arasında değişmesi beklenen XZ Premium’u ön sipariş yoluyla satın alacak olanlara ise Sony’nin piyasada kendisine 1000 tl fiyatla alıcı bulan üst segment kulaklığı MBR-100ABN ücretsiz olarak verilecek.

Türkiye’de de haziran başı gibi ön sipariş alması beklenen Sony XZ Premium’un Türkiye fiyatıyla ilgili ise henüz bir bilgi bulunmuyor.



#Sony
#XZ Premium
#MWC 2017
٪d سنوات قبل