|

Yeni Şafak Facebook Gruplara taşınıyor

Yeni Şafak sosyal medyada yeni bir mecrada daha takipçileriyle buluşuyor. Yeni Şafak özel paylaşımlar, tartışma ve sohbet konularıyla artık Facebook Gruplar'da.

Yeni Şafak
13:42 - 16/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 09:05 - 17/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
 Facebook'ta 9 milyon takipçisi olan Yeni Şafak Facebook gruplarını da aktif etti.
Facebook'ta 9 milyon takipçisi olan Yeni Şafak Facebook gruplarını da aktif etti.

Yeni Şafak olarak dijital mecraları yakından takip ediyor ve takipçilerimize bütün dijital platformlarda haber verebilmeyi hedefliyoruz.

Facebook üzerinde yaptığımız paylaşımlarımızı kitlemize daha nitelikli şekilde ulaştırabilmek için Yeni Şafak Facebook sayfamıza bağlı tematik gruplar oluşturduk.

Facebook Yeni Şafak gruplarına katılarak, ilgi duyduğunuz tematik alanlarda yayınlayacağımız içerikleri takip edebilirsiniz.

Ayrıca; gruplarda sadece paylaştığımız içerikleri takip etmekle kalmayıp, kendi paylaşımlarınızı yapabilir, grup katılımcılarıyla güncel konular üzerine sohbetler edebilirsiniz.

Facebook gruplarımız ve abone linkleri:

Gündem

Gündeme ilişkin sıcak gelişmeleri, yurt içinde gelişen anlık olayları,
haberlerini, siyasetin nabzını, üçüncü sayfa olaylarını
Gündem Grubu
'na katılarak takip edebilirsiniz.

DÜNYA

Dünyada gelişen olayları, dünya siyasetini, farklı coğrafyalardaki yaşam öykülerini, Türkiye'nin uluslararası diplomasisini ve dünyanın bin bir türlü halini
Dünya Grubu
'na katılarak takip edebilirsiniz.

TEKNOLOJİ

Teknoloji dünyasında yaşanan hızlı gelişmelerden anlık haberleri, teknoloji dünyasının devlerinin yeni ürünlerini, teknolojiyle birlikte hayatımıza giren riskleri ve faydaları
Teknoloji Grubu
'na katılarak takip edebilirsiniz.

HAYAT

Hayata ve yaşama dair ne varsa bu grupta. Kültür sanat, sinema, dizi, film, insanlık hali, sağlık önerileri, mevsimin en güzel ve pozitif haberleri, insan hayatına dokunan bin bir türlü içeriği Hayat Grubu'na katılarak takip edebilirsiniz.

EKONOMİ

Türkiye ve dünya piyasalarını, ekonomik gelişmeleri, borsa ve serbest piyasa haberlerini, kazandıran yatırım araçlarını, istihdam haberlerini, ekonomik gelişmeleri Dünya Grubu'na katılarak takip edebilirsiniz.

#Yeni Şafak
#Facebook
5 yıl önce
default-profile-img