Kendileriyle konuşmak isteyen vatandaşları vurdular
08:51, 21/07/2016, PerşembeG: Güncelleme: 08:58, 21/07/2016, Perşembe

Kendileriyle konuşmak isteyen vatandaşları vurdular

15 Temmuz'da bir grup askerin kanlı darbe girişiminin İstanbul ayağında yaşananlar anbean görüntülendi. Saat 01. 22'de İBB'ye ait iş makineleri ve ağır vasıtalar binaya bağlanan tüm yollarda konuşlandırılıyor. Askerle konuşmaya çalışan bir vatandaş, saat 01. 30'da ayağından vuruluyor ve saat 02. 17'de askere yaklaşan 2 vatandaş daha ayaklarından vuruluyor. Saat 02. 32'de özel harekat polislerinin ilk müdahalesiyle askerlerin büyük bir bölümü İBB binasının içine kaçmış Vezneciler'de yolu kesen 3 asker ise polise teslim oluyor. Bina için operasyonun başlatılmasıyla ise etkisiz hale getirilen askerin dışarıya çıkartıldığı görülüyor.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026