|
Ahmet Hakan NTV"de başlıyor mu?

Önceki gün Reha Muhtar ile sohbet ettik biraz. Aynı gün kısa bir süre sonra Ahmet Hakan Coşkun telefonla aradı. Malum yanlış ameliyat nedeniyle kırılan kolu için dün yeniden masaya yattı Ahmet. Telefonu kapatırken ameliyatı için “Dua istiyorum” dedi. Endişeli olduğunu hissettim.

Reha Muhtar ile Ahmet Hakan arasında gerginlik vardı. Önceki gün bir mekanda biraraya gelmişler. Ahmet Hakan “Helallik” istemiş ameliyat öncesi Reha Muhtar''dan.. Aralarındaki buzlar erimiş.

Sonra bir haber daha okudum. Kolu kırılan Ahmet Hakan''dan sonra Rixos otelin Hırvatistan''daki açılışında Reha Muhtar''ın da ayağı burkulmuş..

Çok ilginç tesadüfler bunlar. Üst üste bu kadar buluşma ve benzeşme de ancak rüyada olur. “Hayır olsun” dedim. Olayı Reha Muhtar''a yorumlattım; Gülerek “Yakında ortalığı yıkacağım” dedi. Ahmet Hakan''a helallik vermiş. “Ayağımda burkulma yok” dedi. Var mı yok mu bilemiyorum. İnternet siteleri “Var” diyor.

Ahmet Hakan NTV ile anlaştı haberleri çıktı. Hayır henüz kesin anlaşma yok. Ancak görüştüler. İki taraf da birbirine sıcak. CNNTürk''teki formattan farklı bir içerik bulacaklar eğer anlaşırlarsa. Ameliyat sonrası Ahmet Hakan ayağa kalktığında tekrar masaya oturacaklar.

Meğer NTV yönetimi ve Ahmet Hakan bir yıl önce de masaya oturmuş ancak anlaşamamışlar. Bu seneki ikinci teklifmiş. Ahmet Hakan bir yıl önceki görüşmeyi çok iyi saklamış herkeslerden.

Yukarıda Reha Muhtar-Ahmet Hakan ikilisine ait peşpeşe yaşanan tesadüflerden bahsetmiştim. Acaba NTV Reha Muhtar ile de masaya oturur mu diye merak ettim.

Araştırdım. Yok henüz öyle bir proje yokmuş. Bakarsınız yazılıverir... Hayat bu belli mi olur?

***

Ata stüdyolarında iki ayrı kanal için üç ayrı program çekiliyordu önceki gün. İnanılmaz bir kalabalık ve hengame vardı.

Programlardan birine konuk olan Faik Öztürk çok janti çağla yeşili bir ceket giymişti. Onun çekimleri sona ermiş A stüdyosundan çıkıyordu. Ünlü tiyatrocu ve ekran yıldızlarından Necmi Yapıcı da bir başka programın çekimlerine giriyordu B stüdyosunda. Faik Bey ile karşılaştılar. Necmi Yapıcı''nın gözü çağla yeşili cekette kalmıştı. “Faik Bey, muhteşem ceketiniz var. Ben yayına giriyorum, kıyafetim uygun değil. Şu ceketi iki saatliğine verin bari” dedi.

Faik Öztürk hiç düşünmeden cevabı yapıştırdı;

“Maalesef şu an veremem. Taksitleri bitsin ondan sonra alırsın”...

15 yıl önce
Ahmet Hakan NTV"de başlıyor mu?
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî