|
Ayhan Şahenk yurda sapasağlam döndü

Uzun bir süredir Amerika''da bir "kan uzmanı" gözetiminde tedavi gören, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahenk, tedavinin başarılı olması üzerine, önceki gün Türkiye''ye döndü.

Başarılı tedavi sırasında yorgun düşen ve bu yüzden bir miktar kilo veren Ayhan Şahenk, Türkiye''deki işlerini bitirdikten sonra yeniden tedaviye devam etmek üzere Amerika''ya dönecek.

Ayhan Şahenk''in Amerika''daki tedavi sırasında işlerle pek uğraşmak istemediğinden grubun bayrağını taşıma görevi Ferit Şahenk''e verildi.

Grup, finans sektöründe (Garanti Bankası, Osmanlı Bankası, Körfezbank ve çeşitli sigorta ve leasing şirketleri), medya sektöründe (NTV ve CNBCE TV), gıda ve perakendede (Filiz Makarna, Doğuş Patates, Erbak- Uludağ ve TANSAŞ), otomotiv sektöründe (Volkswagen, SEAT, Scania, SAAB, AUDİ), inşaat sektöründe (Doğuş İnşaat, Doğuş Yapı San. Teknik Mühendislik, Ayson Sondaj ve Araştırma, Doğuş Konut), turizm sektöründe de çeşitli şirketlere sahip. Her geçen yıl büyüyen grup, Ferit Şahenk ile aradığı "taze kanı" bulmuş gözüküyor ve genç Şahenk''in bayraktarlığı ile büyümeye devam ediyor.

Ferit Şahenk grubun bayrağını elinde daha yükseklere çıkarmaya çalışırken, Akın Öngör de grubun dış ilişkilerine getirdiği ivme ile Doğuş Grubu''nun dünyaya açılmasını sürdürüyor.

23 yıl önce
Ayhan Şahenk yurda sapasağlam döndü
Menderes"in katli ve bir rüya
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir