|
Fenerbahçelilerin travması

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında çok kritik bir üç puanı hanesine yazdırdı. Kritik diyorum çünkü, 90+6. dakikadaki o gol gelmese, sarı-lacivertliler matematiksel olarak değil belki ama mental olarak şampiyonluk mücadelesine havlu atacaktı.


Fenerbahçe zor da olsa kazandı ama sarı-lacivertli taraftarlar maç sonu mikrofonlarımıza endişelerini dile getirdi. Verdikleri demeçlerden hemen hemen hepsinin teknik direktör İsmail Kartal'a inancını yitirdiğini gördük. Çok da haksız sayılmazlar aslında. Şöyle ki; ligin boyu iyice kısalmışken, İsmail Hoca'nın şampiyonluk yolunda takımı oyun olarak daha sağlam bir temele oturtması gerekiyordu. Ancak haftalardır geriye giden bir Fenerbahçe izliyoruz.


Fred'siz oyuna hâlâ bir çare bulunamadı. İsmail Yüksek-Rade Krunic çift ön liberosu da Aykut Kocaman dönemindeki Mehmet Topal-Josef ikilisini hatırlattı. Özellikle iç sahada iki ön libero tercihini anlamak güç, hele ki taraftarın da bu konuda travması varken.


İsmail Hoca'nın acilen tek ön libero sistemine geçmesi ve Fred'siz oyuna bir çare bulması gerekiyor. Bu konuda geç kaldığının farkına varmalı ve hızla harekete geçmeli. Yoksa tren kaçacak ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 10 yıla çıkacak.





#Fenerbahçe
#Süper Lig
#İsmail Kartal
٪d أشهر قبل
Fenerbahçelilerin travması
Yedi Güzel Adam Paris’te
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit