|
Fenerbahçe'nin 14 yaşındaki gizli kahramanı

Olağanüstü günlerden geçen Fenerbahçe'nin olaylı Trabzonspor maçı sonrası sahaya nasıl bir oyun yansıtacağı merak konusu olmuştu. Milli aranın ardından Kadıköy'de Adana Demirspor'u ağırlayan sarı-lacivertliler, beklenenin aksine iyi bir oyun ortaya koydu ve 4 gollü bir galibiyet elde etti. Beklenenin aksine diyorum çünkü Trabzonspor maçında yaşananlar ve kulübün 'ligden çekilme' gündemiyle toplanması gibi faktörlerin futbolcuları olumsuz etkilemesi bekleniyordu ancak hiç de öyle olmadı. Sarı-lacivertliler arzu ve isteğini sahaya yansıtarak coşkulu bir oyunla maçı kazanmayı bildi.


Dünya yıldızlarının olduğu sahada maçın gizli kahramanı ise Fenerbahçe U14 Takımı oyuncusu Mustafa Okkalı oldu. Karşılaşmada top toplayıcı olarak görev yapan Mustafa, Dzeko’nun attığı gol öncesi İrfan Can Kahveci’ye tacı kullanması için hızlıca topu vererek adeta golün hazırlayıcısı oldu. A Takım'daki abileri de maç sonu jest yaparak galibiyet kutlamalarına Mustafa'yı da kattı.


Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Twente'yi 5-1 mağlup ettiği maçta da bu sefer top toplayıcı Yiğit Ege Şalcı sahneye çıkmış ve sarı-lacivertli takımın attığı 4'üncü golün mimarı olmuştu. Bu tabii ki de tesadüf olamaz. Belli ki Fenerbahçe'de taçlara önem veriliyor ve bu konuda özel çalışmalar yapılıyor. Teknik ekibi bu anlamda kutlamak gerekiyor.


#Fenerbahçe
#Adana Demirspor
#Süper Lig
#Mustafa Okkalı
1 ay önce
Fenerbahçe'nin 14 yaşındaki gizli kahramanı
İdeolojiler ve ahlak mühendisliği
Rakamlarda büyümeyle gelen finansal kirlenme
İslâmî hareketten kavramlar savaşına…
Yaşama Sanatı ve Sinema
Bizim sorunumuz ne?