|
Galatasaray kritik dönemeçte

Galatasaray, kaotik bir ortamda Beşiktaş karşısına çıkıyor. Kupa hedefiyle başladığı Avrupa'ya erken veda eden, Türkiye Kupası'ndan çeyrek finalde elenen sarı-kırmızılıların elinde sadece lig kaldı.


Fenerbahçe'nin kazandığı haftada liderliğini korumak isteyen Galatasaray'da, takım içi sorunlar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Icardi'nin idmansız maçlara çıkması, Hakim Ziyech'in bitmek bilmeyen sakatlığı, Kerem Aktürkoğlu'nun yedeği konumuna gelen Zaha'nın kaprisleri ve son olarak da Sergio Oliveira'nın teknik direktör Okan Buruk'la yaşadığı sorun...


Oyuncuların tavırları, takım içi dengeleri ciddi bir şekilde sarsıyor. Dünya yıldızlarının olduğu takımda Okan Hoca'nın işi gerçekten çok zor. Böyle bir takımda forma adaletini sağlamak kolay olmuyor. Tabii şampiyonluk da bu süreçleri yönetmekten geçiyor.


Derbi öncesi Galatasaray'da oluşan karabulutlar, Dolmabahçe'de alınacak bir galibiyetle tamamen dağılabilir. Olası bir yenilgide ise liderliği ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıracak olan sarı-kırmızılılarda sorunlar daha da derinleşebilir. Bu açıdan bakıldığında Galatasaray, Tüpraş Stadyumu'nda sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak.


#Galatasaray
#Okan Buruk
#Beşiktaş
#Süper Lig
2 ay önce
Galatasaray kritik dönemeçte
Bir Başka Mesele: Sistemi psikiyatr ve psikologlar bozdu
Niçin Diyanet
Bi şey yapmalı!
Hayallerin ötesinde yaşanan bir zaman dilimi
Zengin millet fakir devlet