|
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye büyük gözdağı

Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Trabzonspor, patlamayı Fatih Karagümrük'e karşı yaptı. Abdullah Avcı ve ekibi, yoğun yağmura nazire yapar gibi İstanbul ekibinin korduğu kaleye gol olup yağdı. Bordo-mavililer, kaptanı Uğurcan Çakır'dan yoksun çıktığı ve geriye düştüğü maçtan 5 gollü sükseli bir galibiyetle ayrıldı.


Mücadelenin öne çıkan isimleri Pepe ve Trezeguet oldu. Pepe, 1 gol 1 asistle eski günlerine göz kırparken, Trezeguet de 1 gol 2 asistle yükselen performansını sürdürdü. Affedilen Umut Bozok'un mücadelenin skorunu tayin eden golü atması, bordo-mavililer adına önemli bir kazanç oldu.


Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin efsanesi olduğu Trabzonspor'a karşı farklı mağlup olduğu maç sonrası görevinden istifa etmesi ise karşılaşmayı dramatik bir hale getirdi.


Bu arada Papara Park'ın zeminine ayrı bir parantez açmak lazım. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmura rağmen, zeminde en ufak bir bozulma ve futbolcuları zorlayacak herhangi olumsuz bir durum oluşmadı. Süper Lig'in en iyi zeminlerinden birine sahip olan bordo-mavilileri bu anlamda kutlamak gerekir.


Trabzonspor, 30. haftada Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bordo-mavililer, kendileri için farklı bir anlam taşıyan bu maça çok daha büyük moral ve motivasyonla çıkacak.

#Trabzonspor
#Fatih Karagümrük
#Süper Lig
#Fenerbahçe
2 ay önce
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye büyük gözdağı
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî