|
Xabi Alonso mu, Gasperini mi?

Çarşamba günü Avrupa'da bir futbol şöleni yaşanacak. Kupa 2, İtalya'ya mı yoksa Almanya'ya mı gidecek, şimdiden kestirmek güç ama favori Bayer Leverkusen gibi duruyor. Bu sezon Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Xabi Alonso'nun çalıştırdığı Alman ekibi, hiç yenilgi yüzü görmedi. Dile kolay, tam 51 maçta Bayer Leverkusen'in bileği bükülmedi. Bu da finalde Almanları bir adım öne çıkarıyor.


Diğer yanda ise hiç küçümsenmeyecek bir rakip, 'profesör' lakaplı Gian Piero Gasperini'nin Atalanta'sı var. Hızlı oyun ve hücumu düşünen sistemiyle bilinen ve aldığı sonuçlarla dikkati çeken 66 yaşındaki teknik adam, Avrupa'da kupaya bu kez çok yaklaştı. Gasperini, daha önce Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde çeyrek final görmüştü. Şimdi kupanın bir kulpundan tutan İtalyan çalıştırıcı devirmek hiç de kolay olmayacaktır.


Bakalım hep birlikte göreceğiz; teknik direktörlük kariyerinin başında olan genç Xabi Alonso mu, yoksa hayatını futbola adayan yaşlı kurt Gasperini mi Dublin'de kupayı kaldıracak.




#Avrupa Ligi
#Atalanta
#Bayer Leverkusen
#Gasperini
#Xabi Alonso
1 شهر قبل
Xabi Alonso mu, Gasperini mi?
Kılıçdaroğlu’nun aymazlığı, Türkiye’nin aşı tedarik programını nasıl tehlikeye sokuyor?
Kara dinlilerle milletin savaşı
Elysee Sarayı’nda kimler ağırlanmıştı?
"Hem yaralıyım, hem yakınıyım bir yaralının"
Korona verileri ile ilgili tartışmalar nereden kaynaklanıyor?