|
Alın şu NATO’nuzu, başınıza çalın…

Bağımsız Türkiye’ye düşmanlıkta sınır tanımıyorlar: Bu defa sırada Hollanda var! Koalisyon ortağı Hıristiyan Birliği’nin lideri Gert-Jan Segers, ağzındaki baklayı çıkardı ve “NATO müttefiki Türkiye’ye olası bir saldırı durumunda, Hollanda’nın Türkiye’ye destek vermemesini” istedi!

Avrupa’daki Gladyocu devletlerin kahpeliklerini açık ettikleri bir dönemdeyiz.

Mevzubahis olan Türkiye ise “NATO Anlaşması’nın Beşinci Maddesi’nin uygulanmamasını; yok farz edilmesini” hiç utanmadan talep edebiliyorlar! Demek ki, nedir? NATO’nun devasa bir yalandan ibaret olduğunun en güncel örneğidir.

NATO, Türkiye’de ne zaman sorgulanmaya başlansa “NATO’nun daima Türkiye’nin güvenliğini sağladığına” dair illüzyonlar “anında” devreye girer. Oysa, gerçek bambaşkadır.

Uzun yıllar boyunca, NATO’nun Türkiye’ye faturası çok ağır oldu.

Sadece darbe süreçlerinden bahsetmek bile, bu vahim tabloyu izah etmeye yeterlidir…

-NATO mu; “darbe” ile eş anlamlıdır!

ZATEN İŞİN İÇİNDELER

Hollandalı parti lideri, Türkiye’ye yönelik muhtemel bir saldırıda “NATO’nun destek olmamasını” talep ediyor ya…

15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün eliyle Türkiye’de darbeye ve işgale kalkışılmasında ABD’nin lokomotifliğindeki NATO zaten işin içinde!

Asıl olay, budur…

Hollandalılar “Türkiye’nin savunulmasında hiçbir sorumluluk hissetmiyoruz” diyorlar ya; Bağımsız Müslüman Türkiye’ye saldıran bizzat NATO, yahu!

-Bunların alayı, işte böyle düzenbazdır. İçerideki etki ajanları da bu düzenbazları çok severler, onların düdüğünü çalmaya bayılırlar!

GLADYO’NUN MASKELİ ÖRGÜTLERİ

Hollanda Gladio’su da (Avrupa Gladyo’sunun bir parçası olarak) Derin ABD’nin yani Haçlı-Siyonist karargâhın kontrolündedir.

İslam düşmanlığının devlet politikası olduğu Hollanda’da, son dönemde camilere saldırılar arttı. Aynen Almanya’da ve diğer bazı AB ülkelerinde olduğu gibi…

Bu saldırıları düzenleyen muhtelif örgütlerin hepsi maskelidir ve söz konusu ülkelerin “derin organize işleri” kapsamında faaliyet gösterirler!

Şu hususa özellikle dikkat buyurunuz: Hollanda’da bir yandan camilere saldırılıyor; diğer bir yandan da Hollanda devleti FETÖ’cü hainlere şakır şakır “oturma izni” veriyor!

GİZLİ KARDİNAL’İN HOLLANDA’DAKİ AYAĞI

Geçen yılın Mart ayında, AB üyesi Hollanda’nın polisi Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı Rotterdam’da altı saat rehin tutmuş ve de zorbalıkla sınır dışı etmişti. Hollanda makamlarının özel timine ateş etme izni verdiği de ortaya çıkmıştı!

Bu büyük skandalı konsolosluk önünde protesto eden Türklere ise Hollanda’nın faşist polisi atlarıyla ve köpekleriyle saldırmıştı…

Polisin başına copla vurup yaraladığı, polis köpeğinin baldırını ısırdığı yerde yatan bir gurbetçimizin ibretlik görüntüsü, hafızalarda halen daha tazeliğini koruyor.

Yani? Aslında “Hav’rupa Medeniyeti” olduklarını göstermişlerdi!

16 Nisan 2017 referandumundan önce yaşanan Hollanda’daki bu faşist operasyonun gönüllü destekçisi olmakta “gecikmeyenler” ise FETÖ’cü hainlerdi: “Rotterdam polisi, bu kişileri arıyor” şeklindeki yayınlarla Hollanda’daki Türkleri hedef göstermeyi “görev” bildiler!

Pensilvanya’daki “Gizli Kardinal”in Hollanda’daki mensupları; bu ülkenin Gladyo’su ile işbirliği içinde çalışıyor!

HOLLANDA’YA DA KAPAK OLDU

Koalisyon ortağı “Hıristiyan Birliği”nin lideri küstah Segers, ülkesindeki Türklerin 24 Haziran Pazar gecesi yaptığı kutlamalara da tepkiliydi ve “Bu yaşananlar, uyum politikalarının işlemediğinin göstergesidir” dedi…

En başta şu Segers olmak üzere Hollandalı siyasilerin alayı…

Hollanda’daki Türkler’in yüzde 73’ünün Erdoğan’a oy vermesine zaten sinir oldular da; asıl 24 Haziran’daki seçimlerden dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğradılar! Eh, bu yenilgi; onların da yenilgisidir!

#NATO
#Hollanda
#Belçika
6 yıl önce
Alın şu NATO’nuzu, başınıza çalın…
Efendimiz’in (sav) orucu-1
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!