|
Sinek kağıdı

Almanya''da 8''i Türk 10 kişiyi öldüren ''kontra örgüt'' Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) hücresinin sağ kalan tek üyesi Beate Zschaepe ile ''örgüte yardım ve yataklık yapmaktan'' dört kişinin yargılandığı dava ''kaplumbağa hızıyla'' ilerliyor...

Yüz küsur duruşma geride kalmasına rağmen ipe un serilen bir mahkeme görülüyor:

''Tiyatro'' sürüyor!

Bu arada, fevkalade kuşkulu hadiseler yaşanıyor...

''Neo-Nazi'' örgütle bağlantılı olduğu iddia edilen ve geçtiğimiz ay davada tanıklık yapması beklenen ''Corelli'' kod adlı Thomas R.''nin Nisan ayı başında evinde ölü bulunması ''derin infazı'' akıllara getirdi...

İstihbarat teşkilatına muhbirlik yapan Corelli''nin telefon numarası, NSU''nun kurucu üçlüsünden Uwe Mundlos''un fihristinde bulunmuştu.

Kuşkulu tek olay Thomas R.''nin ölümü değildi...

Almanya derin devletinin ''sinek kağıdı'' örgütü NSU''nun öldürdüğü on kişiden sonuncusu Michele Kiesewetter adlı bir Alman kadın polisti...

Polis cinayetinden dolayı sorgulanacak olan 21 yaşındaki Florian H.''ye ne mi oldu?

İfade vermesine saatler kala aracında yanarak öldü! (16 Eylül 2013)

*

NSU mensuplarının kaldığı evde bulunan bir pantolondaki kan izlerinde Kiesewetter''in DNA''sı tespit edildi. Pantolonun ceplerinde yer alan kağıt mendillerde ise ''Neo-Nazi'' üçlüsünün tetikçilerinden Uwe Mundlos''un DNA''sına rastlandı:

Kadın polisi ''Neo-Nazi'' örgütün öldürdüğü 2012 yılının Ağustos ayında kesinleşmişti...

*

Neo-Nazi üçlüsü Uwe Mundlos, Uwe Böhnhardt ve Beate Zschaepe''den oluşuyordu.

Uwe''ler hayatta değil!

Beate Z.''nin Münih Stadelheim Cezaevi''ndeki mahpusluk günlerini ise 2013 Mayıs ayında serbest kalan ''hücre komşusu'' Monika M. anlatmış, ''Beate, hapishanede yıldız muamelesi görüyor, adeta kraliçe gibi...'' demişti!

Monika M. ''Beate Zschaepe''nin, Uwe Mundlos ve Uwe Böhnhardt''ın 2011''deki banka soygununun ardından intihar ettiklerine inanmadığını, bu konuda çok emin konuştuğunu'' söylüyor!

''NAZİ'' GELİN ASLINDA KİMİN GELİNİ?

Gauck ve Merkel''in can dostu Hürriyet, başından beri ilgili haberlerde...

''Gelin'' kod adlı Beate Zschaepe''ye ''Nazi Gelin'' demeye özen gösteriyor...

Böylelikle sahte bayrak sallayan yani ''Neo-Nazi'' etiketi taşıyan işbu kontra örgütün aslında kime bağlı olduğu hususunun üzerini örtmek kolaylaşıyor!

''Nazi Gelini'' Beate Zschaepe mi?

Derin Almanya demek olan ''Anayasayı Koruma Teşkilatı''nın Gelini''dir!

*

Beate Z.''ye K.A. adlı Alman polisin yardım ettiği mesela içinde bomba bulunan bir garaj kiraladığı daha evvel ortaya çıkmıştı. (Milliyet, 29 Eylül 2012)

Sven T. adlı bir başka Alman polisin de ''ters manyel'' yapan ''Neo Nazi Operasyonları''nı NSU üçlüsüne önceden haber verdiği yine iki yıl önce belirlenmişti. (Milliyet, 27 Ağustos 2012)

Almanya Anayasayı Koruma Teşkilatı''na çalışan NSU üçlüsüne teşkilatın ''Ceza almayacaksınız'' diye ''garanti'' verdiği dava ile ilgili kimi belgelerde dikkat çekiyor!

''Neo Nazi'' üçlüsünden Uwe Mundlos''un babasına gönderdiği bir mektupta, ''Beate Z.''nin, Anayasa''yı Koruma Teşkilatı''nın Thüringen şubesine bağlı olarak çalıştığından'' da söz ediliyor.

Derin teşkilatın Hessen Eyaleti''ndeki biriminde görevli memur olan ve çevresinde ''Küçük Adolf'' olarak tanınan Andreas Temme''nin 6 Nisan 2006''da işlenen Halil Yozgat cinayeti (Dokuzuncu Cinayet) sırasında olay yerinde (internet kafe) bulunduğunun kanıtlanması ve tanıkların katil olarak Andreas T.''yi teşhis etmesi...

''Neo-Nazi'' bayrağı gösteren örgütün, Almanya derin devletiyle bağlantısını açık eden örneklerden sadece birisi!

GAUCK VE ''HUKUK'' DEVLETİ

Almanya Cumhurbaşkanı Gauck, Ankara ziyareti esnasında ''Ne zaman hukuk devletinin tehlike altında görsem sesimi yükseltirim!'' diye konuştu...

8''i Türk 10 kişinin katledilmesi olaylarındaki derin arka planın hasıraltı edildiği, tiyatro kabilinden bir mahkemenin yapıldığı Almanya''da...

''Hukuk devleti tehlike altında'' değil mi?

Bu konuda, Herr Gauck''un gıkı çıkmıyor!

10 yıl önce
Sinek kağıdı
Kara dinlilerle milletin savaşı
Rabbine hasım kesilen insan!
Sosyal çürüme yazıları 8: Sıkıntı yok cumhuriyeti
Belirsizlik ‘algılamayı’ öldürür
Reisi’nin manidar ölümü