|

Anderlecht Fenerbahçe maçı canlı izle! Anderlecht FB canlı skor!

Anderlecht Fenerbahçe maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Süper Lig ve Avrupa Lig'inde kötü giden Fenerbahçe bu akşam Anderlecht ile karşılaşacak. beIN SPORTS kanalından şifreli olarak canlı olarak yayınlanacak maç şifresiz olarak da yabancı kanallardan yayınlanacak. İşte Anderlecht Fenerbahçe (FB) maçı canlı.

Yeni Şafak
17:41 - 25/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:55 - 25/10/2018 Perşembe
Diğer
Anderlecht ​Fenerbahçe maçı canlı izle!
Anderlecht ​Fenerbahçe maçı canlı izle!
Anderlecht Fenerbahçe maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında, Belçika’nın Anderlecht ekibiyle olan Fenerbahçe, Brüksel’de çiçeklerle karşılandı.Fenerbahçe, yarın oynayacağı Anderlecht maçı için Brüksel’e gitti.

ANDERLECTH FENERBAHÇE CANLI SKOR

Fenerbahçe, Anderlecht maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında yarın Belçika’nın Anderlecht takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.Constant Vanden Stock Stadı’nda Teknik Direktör Phillip Cocu’nun yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından düz koşu ve 5’e 2 top çalışması yapan sarı-lacivertliler, taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı.Fenerbahçe yarın saat 19.55’te deplasmanda Anderlecht ile karşılaşacak.

ANDERLECTH FENERBAHÇE CANLI İZLE

beIN Sports ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak olan maç bazı kanallardan şifresiz izlenebilecek.

Anderlecht Fenerbahçe maçı Rus kanalı
Match Arena
üzerinden şifresiz bir şekilde izlenebilecek.
#Anderlecht ​Fenerbahçe maçı canlı izle
#Anderlecht ​Fenerbahçe maçı canlı skor
#Anderlecht ​Fenerbahçe canlı
#Anderlecht ​Fenerbahçe maçı canlı
5 yıl önce