|

beIN Sports: Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı canlı izle

Süper Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Sakatlıklarla boğuşan Galatasaray, lige çok kötü başlayan Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Saat 21.00’de başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı izlenebilecek. İşte beIN Sports Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
15:37 - 2/11/2018 Cuma
Güncelleme: 15:38 - 2/11/2018 Cuma
Diğer
Süper Toto Süper Lig'de Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Maç ise saat 21.00'de beIN Sports'ta.
Süper Toto Süper Lig'de Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Maç ise saat 21.00'de beIN Sports'ta.

Süper Toto Süper Lig’de heyecan dorukta. Ligin iki zorlu takımı karşı karşıya geliyor. Ezeli rekabette Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Fenerbahçe'nin ise ligde Galatasaray'a karşı 50-33'lük üstünlüğü bulunuyor.

Galatasaray Fenerbahçe maçı nasıl canlı izlenir?

Süper Toto Süper Lig’de bu dev maçı beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

( Üyelik gerektirir )
Maç istatistikleri

Galatasaray ve Fenerbahçe, ezeli rekabette 123. Süper Lig randevularına hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin ligde Galatasaray'a karşı 50-33'lük üstünlüğü bulunuyor (39B).

Galatasaray, Süper Lig'de evinde Fenerbahçe'ye üç maçtır (270 dakika) gol atamıyor. Bu, Galatasaray'ın rakibi karşısında ligde iç sahada yaşadığı en uzun gol atamama serisi.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan son beş maçta toplam üç gol atıldı. Bu gollerin tamamı Fenerbahçe'den geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı son dokuz maçın sadece birini kazanabildi ancak bu maçlarda sadece bir kez mağlup oldu (7B).

Ankaragücü karşısındaki yenilginin ardından Fenerbahçe, ilk 10 haftalar itibarıyla Süper Lig tarihindeki en kötü lig başlangıcına imza atmış oldu (9 puan).

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 10 maçın beşini kaybeden Fenerbahçe (2G 3B), geçen sezonun tamamında dört maçta yenilmişti.

Galatasaray, Süper Lig'de evinde 24 maçtır yenilmiyor (22G 2B). Bu, Süper Lig'de iç sahada devam eden en uzun yenilmezlik serisi.

Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'ın (292) ardından rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan iki takım bu maçta karşılaşacak: Fenerbahçe (238) & Galatasaray (222). Fenerbahçe, rakip ceza sahalarında topla Galatasaray'dan 16 kez daha fazla buluşmasına rağmen, ceza sahası içinden atılan gol sayısında rakibinin gerisinde kaldı (7-14).

Bu sezon Süper Lig'de çektiği şutların kalitesine göre gol beklentisi (15,43 xG) ile attığı gol (7) arasında en fazla fark olan takım Fenerbahçe (8,43). Fenerbahçe, ayrıca kalesine gelen şutların kalitesine göre kalesinde gol beklentisi (10,57 xGA) ile yediği gol (13) arasında da en fazla fark olan ekip konumunda (2,43).

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Galatasaray'a deplasmanda attığı son sekiz golün altısı maçların 75. dakikaları ve sonrasında gelirken, son iki gol 90. dakika ve sonrasında atıldı.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Fenerbahçe'ye iç sahada attığı son yedi golün dördünde Selçuk İnan'ın direkt katkısı var (iki gol, iki asist).

Galatasaray formasıyla iç sahada oynadığı son dört Süper Lig maçında üç gol atan Eren Derdiyok, aynı sayıda iç saha golünü bundan önceki 24 lig maçında kaydetmişti.

Canlı skor:
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#beIN Sports
5 yıl önce