|

Azez'de bomba yüklü araç saldırısı: 2 ölü, 20 yaralı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fırat'ın doğusuna yönelik operasyon kararını açıklamasının ardından Suriye'de üst üste patlama haberleri geliyor. Suriye'nin Azez kentinde bomba yüklü araç infilak etti. Patlamada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Ardından Halep kentine bağlı Çobanbey olarak da bilinen El Rai kasabasında bomba yüklü motosikletin infilak ettirilmesiyle bir patlama meydana geldi. Saldırı sonucu 7 kişi yaralandı.

Yılmaz Bilgen
14:02 - 12/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:48 - 12/12/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Fotoğraf: Yılmaz Bilgen
Bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Fotoğraf: Yılmaz Bilgen

Suriye'nin Azez kentinde bomba yüklü araç infilak etti. Patlamada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.


  • Azez kent merkezinde öğle saatlerinde bomba yüklü araç infilak ettirildi. PKK/YPG terör örgütü tarafından gerçekleştirildiği değerlendirilen saldırıda ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Saldırıda çok sayıda bina da hasar gördü. Azez'deki sağlık kuruluşlarına taşınan yaralılardan durumları ağır olanlar Kilis'e sevk edildi.

Üst üste patlamalar

Azez'in ardından bir patlama da El Rai'de gerçekleşti. Kilis'in Elbeyli ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı, Çobanbey olarak da bilinen El Rai kasabasında bomba yüklü motosikletin infilak ettirilmesiyle meydana gelen patlamada 7 kişi yaralandı.

#Azez
5 yıl önce