|

Kraliyet ailesinden resmen ayrılmışlardı: Harry ve Meghan'ın yerine kimin geleceği belli oldu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Sussex Dükü Harry ve oyuncu eşi Meghan Markle'ın bir süre önce bıraktıklarını duyurdukları Kraliyet Ailesi'ndeki kamusal görevlerine geri dönmeyecekleri açıklamıştı. Harry ve Meghan çiftinin yerine Prenses Anne ve Wessex Kontesi Sophie'yi getirecek.

09:23 - 25/02/2021 Perşembe
Güncelleme: 09:30 - 25/02/2021 Perşembe
Diğer
Meghan Markle ve Prens Harry
Meghan Markle ve Prens Harry

Prens Harry ve Meghan Markle'ın cuma günü kraliyet görevlerini resmi olarak bırakmalarının ardından yerlerine kimin geleceği merak ediliyor. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in, çiftin bıraktığı boşlukları kimin dolduracağını belirlemesi bekleniyor.

  • Daha önce bu pozisyonlar için Prenses Beatrice ve Prens Eugenie’nin isimleri geçse de bugünlerde gündemde olanlar Prenses Anne ve Wessex Kontesi Sophie.

Yerlerine geçecek isimler belirlenmişti

Kraliyet Ailesi'ne yakın bir kaynak Prens Harry ve Meghan Markle'ın yerine gelecek isimlerin çok önce belirlendiğini söyledi. İddiaya göre; tehlike belirdiğinde, Dük ve Düşes'in geri dönmeye ve ekibin bir parçası olmaya niyetlerinin olmadığı açıktı ve Kraliçe uzun zaman önce boşaltacakları görevler için tercih ettiği adaylara dair kararını verdi.

Harry'nin Kraliyet Deniz Piyadeleri'ndeki başkomutanlık unvanını alması bekleniyor

İkinci çocuklarını bekleyen 36 yaşındaki Harry ve 39 yaşındaki Meghan'ın Kraliyet Deniz Piyadeleri'nde, Kraliyet Ulusal Tiyatrosu'nda, İngiliz Milletler Topluluğu Üniversiteleri Birliği'nde, Rugby Futbol Federasyonu'nda bir dizi görevi bulunuyordu. Prenses Anne'in, Harry'nin Kraliyet Deniz Piyadeleri'ndeki başkomutanlık unvanını alması bekleniyor. Wessex Kontesi Sophie'nin Meghan'ın Kraliyet Ulusal Tiyatrosu'ndaki hamiliğini devralabileceği belirtiliyor.


#prens harry
#kraliyet ailesi
#görev
3 yıl önce