444ÖSYM 7/24 hizmette

Aa
00:008/03/2013, Cuma
G: 7/03/2013, Perşembe
Yeni Şafak
444ÖSYM 7/24 hizmette
444ÖSYM 7/24 hizmette

444ÖSYM çağrı merkeziyle sınavlara ilişkin sorular, 7/24 cevaplanacak. ÖSYM Başkanı Ali Demir: ''Adayların mümkün olduğunca ÖSYM ile, sınavla ilgili akıllarında soru işareti olmadan sınava girmesini istiyoruz'' dedi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), kurum ve sınavlara ilişkin her türlü soruyu etkin ve hızlı şekilde cevaplamak için kurulan çağrı merkezini hizmete açtı. 444 6796/ÖSYM numaralı çağrı merkezi kurumun merkez binasında, 44 operatörle, 7 gün 24 saat hizmet verecek.

AKLINIZA TAKILMASIN

ÖSYM Başkanı Ali Demir, sınav sürecinin verimliliğini arttırmanın ÖSYM yönetiminin en temel anlayışlarından biri olduğunu vurgulayarak, başvuruların alınmasından, sonuçların açıklanmasına kadar geçen süreçte adayları, hızlı ve etkin şekilde bilgilendirebilmek amacıyla çağrı merkezini kurdukların ifade etti. ''Adayların mümkün olduğunca ÖSYM ve sınavla ilgili akıllarında soru işareti olmadan sınava girmesini istiyoruz'' diyen Demir, merkezin bilgi işlem sistemini de yenilediklerini söyledi.