|

700 liralık ‘PC’ ile Türkiye pazarında

ABD'li i-Life Digital Technology, Arena Bilgisayar ve Hepsiburada ile işbirliği yaparak Türkiye pazarına girdi. Dizüstü bilgisayar kategorisinde ulaşılabilir fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken şirket, 700 ila 1300 lira arasında değişen fiyat etiketleriyle pazardaki yerini alacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/06/2018 Cuma
Güncelleme: 01:13 - 1/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
i-Life, Arena ve Hepsiburada’nın ülke çapındaki ağını kullanarak satışa çıkıyor.
i-Life, Arena ve Hepsiburada’nın ülke çapındaki ağını kullanarak satışa çıkıyor.

Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en hızlı büyüyen PC şirketi ABD'li i-Life Digital Technology, dağıtıcı iş ortağı olarak Arena Bilgisayar ve e-ticaret platformu Hepsiburada ile işbirliği imzalayarak Türkiye tüketici elektroniği pazarına girdiğini duyurdu. Ultra ince dizüstü bilgisayarlar, 2’si 1 Arada ayrılabilir tabletler ve dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlar segmentlerinde öne çıkan i-Life, Arena ve Hepsiburada’nın ülke çapındaki ağını kullanarak satışa çıkıyor. i-Life’ın girişiyle birlikte Türkiye’de bütçe dostu dizüstü bilgisayar ailesinden biri de tüketicilerle buluşmuş olacak.


'ULAŞILABİLİR FİYAT' KATEGORİSİNDE

Medya mensuplarıyla yapılan tanıtım toplantısında Türkiye’ye girişleri hakkında konuşan i-Life Küresel Satış ve Pazarlama Direktörü Deepak Bhatia, “İlk lansmanımızda ZED serisi ürünlerimizi getiriyoruz. ZED serisi dizüstü bilgisayarlar üst seviye özellikleriyle bilinmenin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da öne çıkıyorlar” dedi. Bhatia, Hepsiburada’nın geniş erişimi ve hizmet sunma becerisinin Türkiye’ye gelmelerinde etkili olduğunu da aktardı.

  • DİZÜSTÜ PAZARINI BÜYÜTECEK
  • Arena Bilgisayar CEO’su Serkan Çelik "i-Life ürünlerinin tüm PC pazarında büyüyeceğinden eminiz” değerlendirmesinde bulundu. Microsoft adına konuşan Dünya Çapındaki Yerel İş Ortakları Yöneticisi Ricardo Davila da, Türk tüketicilerin ürünlerden memnun kalacağına inandıklarını söyledi. Hepsiburada Satış Müdürü Onur Ürkmez ise ürünlerin bir tıkla ülkenin her noktasına ulaşacağını aktardı.

700 TL'YE 'DİZÜSTÜ'

i-Life’ın Türkiye’de piyasaya süreceği modeller arasında ultra ince dizüstü bilgisayar ZED AIR, kategorisindeki en ince dizüstü bilgisayar ZED AIR 3, taşınabilir ve dahili pile sahip Hepsi Bir Arada (All in One - AIO) bilgisayar ZED PC ve dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar ZED NOTE 11 yer alıyor. Tüm ürün gamı, en üst seviye kullanıcı deneyimi sunmak vaadiyle tasarlanırken 700 ila 1300 lirada değişen fiyat etiketleriyle satılacak.

#Bilgisayar
#İ-Life
6 yıl önce